ВиК – Варна приключва работа по възлови пътни артерии, ето къде и кога отварят движението! (ВИДЕО)

АПИ: Шофирайте със съобразена скорост и повишено внимание!

Днес приключва работата в местност “Пчелина” и движението ще бъде подновено от утре. Това съобщи на брифинг днес шефът на ВиК Варна инж. Русев, предаде репортер на СайтЪТ.

Заедно с експерти от водното дружество, той обясни къде скоро също ще бъде възстановено нормалното придвижване на автомобилите.

До края на юли ще приключи работата в горния участък на ул. “Прилет” и ще възобнови нормалното движение към и от с. Каменар.

Утре приключва и работата в участъка на бул. “Христо Смирненски” от ул. “Подвис” до ул. “Мир”. Следва изпитване на водопровода, след което участъка от 960 метра ще бъде готов за асфалтиране от община Варна.

Ще бъде затворено за ремонт трасето от ул. “Мир” до Технически университет. Очаква се там напрежението да бъде по-малко, тъй като пътят е широк и преминаването ще бъде по-лесно.

Фирмите – изпълнителки имат готовност да започнат веднага работа в участъка от ул. Подвис” до “Вятърна мелница”, но все още не е одобрена от община Варна временната организация на движението.

По бул. “Княз Борис III” (от камерите до входа) се реализира проект на община Варна. Ангажимент на “Водоснабдяване и канализация – Варна” ООД бяха първите 1,5 км., където вече е изградена канализация.
В момента е затворен вторият подход от пътя “Варна – Златни пясъци” към Варненски свободен университет. Там ще се изграждат два водопровода.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

9°C Усеща се 8°C
1031hPa 81% 7% 2m/s 20deg

9°C Усещане 8°C
1030hPa 65% 0% 2m/s 130deg

10°C Усещане 8°C
1031hPa 50% 0% 2m/s 190deg