Кметът на Варна представи новите си заместници и заяви: След решението на съда, арх. Виктор Бузев ще реши дали да се върне като главен архитект! (ВИДЕО)

Кметът на Варна Благомир Коцев представи на брифинг днес новите зам.-кметове, а по повод решението на съда в полза на уволнения бивш главен архитект Виктор Бузев заяви: “След решението на съда, той ще реши дали да се върне или да подаде оставка, тогава ще вземем и ние решение!”

“Постепенно тече освежаването и подмяната на екипа. През изминалите няколко дни бяха освободени 4 заместник – кмета. Остават двама от зам.-кметовете на община Варна”, заяви днес кметът на Варна Благомир Коцев.

Той представи официално Диан Иванов като зам.-кмет по юридическите въпроси и Павел Попов, към чиито ресори влизат образование, здравеопазване и социални дейности и политики.

На първия брифинг в община Варна кметът представи и инж. Пламен Китипов – главен експерт в дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“.

“Предстоят още промени, назначенията продължават другата седмица и в началото на новата година. По отношение на решението на съда, с което е отменено уволнението на бившия главен архитект на община Варна Виктор Бузев, сега го разбирам. Предстои да видим дали той ще изяви желание да изпълнява тази функция или ще подаде оставка, след това ще вземем решение”, заяви Благомир Коцев.

Съдът отмени заповедта на кмета Иван Портних, с която Виктор Бузев временно е отстранен от длъжността Главен архитект на Община Варна
No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

17°C Усеща се 17°C
1018hPa 90% 41% 3m/s 0deg

15°C Усещане 15°C
1019hPa 88% 100% 2m/s 190deg

17°C Усещане 17°C
1018hPa 72% 100% 4m/s 120deg