Уникалната “Улица на мечтите” зареди Варна с разкошна енергия! (ВИДЕО/СНИМКИ)

За втора поредна година СНЦ „Пресклуб Варна“ превърна сърцето на Морската градина – зоната около Слънчевия часовник, в “Улица на мечтите” – Панорама на младежкото танцово и певческо изкуство, наука, творчество и спорт. Прекрасните възпитаници на близо 30 от варненските школи и клубове и техните ръководители, се включиха в „Street of Dreams”.

Събитието, което се провежда за втора поредна година с подкрепата на Община Варна, дирекция “Образование и младежки дейности”, стартира с флашмоб, в който невероятните близначки, инфлуенсърките и аниматорки Роси и Стаси Станчеви поведоха децата в стъпките на любима песничка. Водещ на събитието отново бе популярният спортен журналист от Радио Варна Румен Генов.

Специален гост беше атрактивният Пожароклечко, който обясни на малчуганите колко е опасно да си играят с огъня и какви рискове крие това.

Идеята на Панорамата на детските и младежки творчески и спортни школи е, че всяко дете има мечти, а пътят към тяхната реализация минава през обучението и вдъхновението, което може да получи това дете в прекрасните варненски школи и клубове.

Пътят до успеха никога не е лесен, но има своята първа стъпка и тя е в избора на правилно място за развитие на таланта и потенциала, който всеки носи.

„Street of Dreams” – „Улица на мечтите” , е прекрасна инициатива, която дава шанс на деца и родители да направят тази първа стъпка в сбъдването на желанията.

Зад всяка звезда и шампион стои подкрепата на неговите родители и най-вече на неговите хореографи, вокални педагози, треньори, преподаватели, а школата и клуба, от които всеки успял е тръгнал, са били неговото второ семейство, съотборниците – негови приятели и съмишленици!

Няма нищо по-красиво и възпитателно от това едно дете да танцува, да спортува, да твори, да създава в реална среда, да общува с връстници, които имат неговите интереси, да изгражда ценности и приятелства.

Живеем във време на виртуални капани, които често подлъгват децата и водят до нежелани последствия, до агресивно поведение, до вредни навици, до самота и отчуждение. “Улица на мечтите” има за цел да даде шанс на децата да открият своя планета и се развиват, да формират ценности и надграждат потенциала си.

Всеки творец, всеки спортист, знае, че неговата школа и клуб не е просто зала за танци, песни, тренировки, това са местата, където се коват характери, защото дисциплината, умението да приемаш успехите наравно с неуспехите, са школата на живота, която помага във всяка една ситуация.

СНЦ “Пресклуб Варна” изразява своята благодарност към всички ръководители, които се включиха в панорамата, към техните възпитаници и родителите, които винаги дават всичко от себе си за развитието на своите деца. Благодарност към прекрасния екип на сдружението, който отново сътвори чудеса, за да бъде събитието уникално и неповторимо, за да има атрактивни занимания за децата.

Благодарение на фирма Одесос Пак малчуганите рисуваха и се забавляваха в огромен замък, по който бяха налепени картинки за оцветяване. Благодарение на Засити. бг за всички участници в “Улицана мечтите” беше осигурена вода, а комплекс Морско казино оказа логистична подкрепа за панорамата. Отличните професионалисти от фирма “Призма Рентал” се погрижиха за сцената и озвучаването, а община Варна, дирекция “Образование и младежки дейности” подкрепи отново финансово осъществяването на инициативата.

Повече може да видите ТУК!

Ето клубовете и школите, които се включиха в “Улица на мечтите”:

Школа по народни танци “Пламъче”

Спортен клуб по тенис на маса “Варна -2015”

Училище по роботика и програмиране „Робопартанс” – представяне 

СК “Черно море – Бриз- кану – каяк”

Образователен център “Академията”

Школа по изящни изкуства /живопис, графика, скулптура/ “Арт Визия”

Вокална група “Весели Щурчета”

Танцова школа „Стил Денс” 

СК по фехтовка – шпаги “АХИЛ”

Вокално студио “Медени звънчета” към НЧ “Просвета 1927” кв. Аспарухово

Балетна школа „Звездна дъга” – изпълнение и представяне

Арт център “АРЛЕКИН”

Танцов спортен клуб „Черно море” 

Школа  по Народно пеене „Фолклорна Магия”

“Бикрам йога” – с Франческа и Илиян -”Гош йога”

Вокално студио „Angel voices“ при Народно читалище „Петро Рачев Славейков – 1928г“

НЧ “Явин 2004” -Танцова формация “Обединените цветове на Варна”

Фондация “Арт Старс – Звезди на изкуството” – възпитаници на вокалния педагог Мила Маврова

Брейк формация “Крейзи форс”

Вокално студио «Фреш»

Балетна школа “За принцеси”

Клуб по плувни спортове Варна

Клуб по танци “Стар Денс”

БКХУ “Черно море – Тича” 

Музикална школа “Моника Ла Ре Ми”

Вокална академия „Бънджи сингърс” 

Клуб за Народни Танци “Моряците”

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

Weather data not found.
Error 429: Your account is temporary blocked due to exceeding of requests limitation of your subscription type. Please choose the proper subscription https://openweathermap.org/price

Weather data not found.
Error 429: Your account is temporary blocked due to exceeding of requests limitation of your subscription type. Please choose the proper subscription https://openweathermap.org/price

Weather data not found.
Error 429: Your account is temporary blocked due to exceeding of requests limitation of your subscription type. Please choose the proper subscription https://openweathermap.org/price