Празник събира хората с електрически тротинетки във Варна

Празник събира хората с електрически тротинетки във Варна

Най-после и Варна ще има своето първо събитие с почитатели на електрическите тротинетки! Състезания, майсторско каране, забавни игри с куп награди и образователни сесии очакват в „Епична битка“ почитатели на новото превозно средство над 16-годишна възраст. Стартовете са на 1 септември 2024 г.в 18:00 ч. в Морската градина под Пантеона.

Организаторите от Go E-motion и новата енергийна напитка Go&Fun са подготвили както зрелищна надпревара, така и много полезни съвети за рисковете в града и безопасното каране. Ще има демонстрации как да се погрижите за своята електрическа тротинетка, за да ви служи дълго време и да осигурява безаварийно каране. Водещ на събитието е чаровният и обичан варненски певец Свет Георгиев, познат от тв-формата „Гласът на България“.

Публиката ще се запознае с регламентите за каране на електрически тротинетки в града, а също – как каращият да пази себе си и останалите участници в движението. Този вид зелен транспорт ще навлиза все повече в града, защото спестява грижи с паркирането и не отделя вредни газове във въздуха. Затова притежателите на ел.тротинетки трябва да са добре подготвени, смятат организаторите от Go E-motion. Фирмата се занимава с внос на електрически тротинетки и колелета, както и със сервиза им. В шоуто за пръв път ще бъде представена най-новата енергийна напитка изцяло с натурални съставки Go&Fun. Тя е композирана от гуарана, мате, зелен чай и женшен и зарежда батериите на тялото за интензивно учене, работа или спорт.

Игрите са отворени за всички. Ще има надпревара в майсторски трикове с електрически тротинетки /свободен стил/, слалом с конуси, прецизно спиране и каране на задна гума, демонстрации, възможности за срещи и обмяна на опит със съмишленици. Наградите ще изненадат приятно всеки, който ги спечели, обещават организаторите.

https://goandfun.bg
https://www.facebook.com/events/2496652497391117
No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

12°C Усеща се 10°C
1029hPa 54% 0% 4m/s 10deg

13°C Усещане 12°C
1024hPa 45% 1% 5m/s 130deg

15°C Усещане 14°C
1027hPa 36% 0% 4m/s 100deg