Огромен интерес към изложението “Знанието ти отива” в  Delta Planet Mall (СНИМКИ)

Мащабното изложение “Знанието ти отива”, което се проведе в два последователни дни Delta Planet Mall, събра хиляди посетители, видя репортер на СайтЪТ.

Родители успяха да се срещнат лично с най-изявените ръководители на школи по вокално, инструментално и танцово изкуство, треньори на спортни клубове, представители на образователни центрове по езици, математика, роботика, технологии, творчески ателиета. В изложението се включиха и варненски университети, които успяха да заинтригуват своите бъдещи студенти с интересни презентации.

Богата целодневна програма на сцената в търговския център даде място за изява и демонстрации на всички възпитаници от представените школи, малчуганите се забавляваха с щура анимация от Парти агенция “Веселячета”, рисуваха, майсториха в арт зоната и успяха да насочат интереса си към място за тяхното бъдещо развитие.

Както медията ни информира, над 60 бяха заявилите интерес участници, сред които природозащитни организации, фондации и сдружения, работещи с деца и младежи в неравностойно положение.

Целта на изложението бе да запознае деца и родители с възможностите за развитие и успех и да предложи избор за най-подходящо пространство, където малчуганите да разгръщат своя потенциал и да сбъдват мечтите си.  

Участието на всички клубове за спорт и школи за науки и изкуства, както и участието на посетителите в заниманията и работилниците беше с вход свободен.

Събитието се организира съвместно от Delta Planet Mall и СНЦ “Пресклуб Варна”, с медийното партньорство на младежко информационно издание Youth Street Varna и информационна агенция TheSite24.net.

Повече за мащабната проява можете да откриете на www.deltaplanet.bg и на FB страницата на събитието  https://www.facebook.com/events/873468724230592?locale=bg_BG.

Очаквайте видео и снимки от атрактивните изпълнения на страницата на СНЦ “Пресклуб Варна”.

Честита и успешна нова учебна година на всички ученици, преподаватели, родители! Медията ни ви пожелава здраве и вдъхновение!

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

19°C Усеща се 19°C
1017hPa 75% 75% 4m/s 340deg

16°C Усещане 16°C
1017hPa 82% 100% 4m/s 220deg

24°C Усещане 23°C
1016hPa 38% 75% 3m/s 40deg