Образователното изложение “Световно образование” гостува във Варна на 8 октомври

Най-голямото образователно изложение в Югоизточна Европа – изложение Световно образование, отново ще гостува в България – навръх 20-ата си годишнина. От 5 до 8 октомври представители на десетки образователни институции от цял свят ще гостуват у нас за лична среща с български кандидат-студенти и техните родители.

Българският тур на форума стартира на 5 октомври в София 

В програмата е предвидена и серия презентации, посветени на различни учебни дестинации, спецификите в кандидатстването и приема и среща със студенти, които са се дипломирали в чужбина. След края на всяка сесия присъстващите ще могат да и задават своите въпроси към презентаторите.

Ден по-късно изложението ще гостува и в Пловдив, където домакин ще бъде хотел DoubleTree by Hilton Plovdiv. На 7 октомври “Световно образование” ще се проведе в хотел “България” в Бургас, а на следващия ден жителите на Варна и гостите на града ще могат да посетят форума в хотел “Черно море”.

Посещение на изложението е напълно безплатно и става след регистрация. Тя може да бъде направена на място преди влизане в залата, а образователните консултанти съветват всеки да се регистрира предварително онлайн на www.world-education.eu/events, за да избегне опашките за регистриране в хотела.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

10°C Усеща се 9°C
1026hPa 58% 0% 3m/s 30deg

14°C Усещане 13°C
1022hPa 47% 0% 3m/s 100deg

15°C Усещане 13°C
1024hPa 29% 0% 4m/s 80deg