Младежи с електрически тротинетки летят с висока скорост по оживен булевард във Варна (ВИДЕО)

Варненец засне група от 4-5 младежи, които карат с висока скорост електрически тротинетки по бул. “Княз Борис I” в късната част на денонощието, видя TheSite24. От клипа се вижда, че само двама от водачите са с предпазни каски. Скоростта също е висока, а традиционно движението по този булевард, макар и по-късно вечерта си е оживено.

В социалните мрежи варненци питат: Къде са родителите на тези деца?

“И аз ги видях, група от 5-6 деца с тротинетки, които карага с с висока скорост в пътното платно, към 20 часа вчера”, отбеляза млада жена, която също е попаднала на групата младежи.

По данни на “Пътна полиция” от началото на годината са извърешени проверки на 1470 водачи на тротинетки, а констатираните нарушения са 723. Основните нарушения са свързани с управление на тротентките по неизградената за целта инфраструктура или в зони предназначени само за пешеходци. Друго много често нарушение от страна на водачите е превозване на пътници на тротинетките, което е абсолютно забранено.

46 водачи на тротинетки са ранени при пътнотранспортни произшествия от началото на годината във Варна (ВИДЕО)

Общо 54 са инцидентите с тротинетки, с 46 ранени от началото на годината във Варна като голяма част от тях са случаи на самокатастрофиране.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

7°C Усеща се 4°C
1027hPa 68% 0% 4m/s 260deg

4°C Усещане 2°C
1027hPa 86% 20% 2m/s 130deg

2°C Усещане 2°C
1028hPa 75% 0% 1m/s 340deg