Празник на точената баница ще се проведе днес и утре в село Тополи

Ако нямаме повод за празнуване, създаваме си го! Заповядайте на Празника на точната баница в село Тополи този уикенд -12 и 13 октомври в центъра на селото пред НЧ “Св. Св. Кирил и Методий – 1927”! Нека заедно се насладим на неустоимия вкус и на разнообразието на българските традиции! Това гласи поканата на организаторите на събитието, което обещава освен апетитни изкушения и много забавления, научи СайтЪТ.

Домакините са потвили много специални изненади, сред които богата фолклорна програма, открит урок по точене на кори за перфектна баница, тематични игри с награди и конкурс за най-вкусна баница, където ще можете да демонстрирате своите кулинарни умения, като се включи в конкурс за най-вкусна баница.

Представете вашия кулинарен прочит на едно от най-обичаните и традиционни български изкушения! Победителят ще спечели 100 лв., като са предвидени и специални награди за 2 и 3 място и други.

Ето какви са условията за участие в конкурса, обявни от организаторите:

Можете да приготвите всякакъв вид баница – сладка, солена, вита, месна, постна – НЯМА ограничение от вида на баницата и рецептата, по която да я приготвите.

Донесете Вашата баница ГОТОВА и ИЗПЕЧЕНА до 10:30 часа на 13 октомври в центъра на селото, където ще се проведе конкурса.

Нашето жури ще опита и оцени баниците на всички участници и ще определи победителя.

Това е всичко! Очакваме Вас и Вашите страхотни баници на 13 октомври в центъра на село Тополи.

Успех на всички участници!

Празник на точената баница в село Тополи

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

15°C Усеща се 13°C
1028hPa 41% 20% 4m/s 340deg

14°C Усещане 12°C
1024hPa 41% 0% 4m/s 120deg

14°C Усещане 12°C
1026hPa 38% 0% 2m/s 0deg