Иван Великов, кандидат за кмет на район „Одесос“: Искам хората от „Одесос“ да имат сигурност за себе си и децата си, за имуществото си и да бъдат щастливи в своя дом

Роден на 7 януари 1969г. Завършва гимназия през 1987г., с отличен успех. Завършва висшето си образование в Юридическия факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“, през 1994г., с успех 5,64. Професионалният му път преминава като следовател в Окръжната следствена служба – Варна, юрисконсулт в “Полимери” ЕАД –Девня, прокурор, съдия, директор на дирекция “Правно – нормативно обслужване” в Община Варна, областен управител на града, адвокат. Вече почти десетилетие е преподавател по административно правов Медицинския университет „Проф. Параскев Стоянов“ – Варна. Женен, с две деца.

Предстоящите избори за кмет на районите „Одесос“ и „Приморски“ са от изключителна важност за варненци. Апелирам към жителите на тези два района да гласуват мъдро и да изберат този кандидат, в който вярват и знаят, че ще отстоява правата им пред общинската администрация. Това каза кандидатът за кмет на район „Одесос“ от „БСП – Обединена левица“ Иван Великов. Той отбеляза, че най-големите предизвикателства в район „Одесос“ са т.нар. Дупка и Колхозния пазар.

„И двете трябва да добият европейски вид. За това, надявам се, да ни помогнат най-талантливите архитекти в страната. Разбира се, ще направя допитване до жителите на „Одесос“, за да разбера какво е тяхното виждане за тези места – как да изглеждат, как да функционират по-добре и в полза на всички, които ги ползват“, отбеляза кандидатът за кмет на „Одесос“.

Иван Великов допълни, че най-голямото му желание е всеки един варненец и гост на града да се разхожда по чисти, асфалтирани и гладки улици, да се радва на свежа и зелена околна среда, да диша чист въздух.

„Искам хората от „Одесос“ да имат сигурност за себе си и децата си, за имуществото си, да се чувстват комфортно и да бъдат щастливи в своя дом. И искам всичко това да се случи още сега. Бих искал да постигна много конкретни победи, касаещи отделния жител на района “, посочи Великов.

На въпрос: Какви са приоритетните задачи пред кмета на централния варненски район – Великов отговори:

„Благоденствие ДНЕС. Чиста , спокойна , усмихната среда от щастливи хора. Това се постига с лично човешко отношение към всеки един и неговите проблеми. Амбициозна задача. Може би изглежда неизпълнима, но знам, че заедно ще успеем“.

Иван Великов каза още, че всички експерти, работещи в район „Одесос“, ще трябва да са в непрекъснат контакт сгражданите и да решават техните проблеми адекватно и в бързи срокове.

„Категоричен съм, че отлагането на решенията ще бъде санкционирано. В 21-ви век е необходима бърза, коректна и компетентна администрация“, посочи още кандидатът за кмет на района.

Проблемите имат решения с номер 43 в бюлетината! Гласувайте на 20 октомври за чист, спокоен и европейски район „Одесос“!

Частични местни избори, 20 октомври 2024 г.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

9°C Усеща се 8°C
1031hPa 81% 4% 2m/s 20deg

9°C Усещане 7°C
1030hPa 69% 0% 3m/s 90deg

10°C Усещане 8°C
1031hPa 50% 0% 2m/s 180deg