Община Варна обяви обществена поръчка за оборудване за културни, образователни и спортни събития

Община Варна обяви три конкурса за предоставяне на социални услуги

Община Варна обяви обществена поръчка за осигуряване на оборудване за културни, образователни, спортни и информационни събития. Оборудването е обособено в три позиции и трябва да включва мобилна сглобяема сцена, сценично осветление, мултимедия, видеостени, лед и други екрани. 

При изпълнение на поръчката, участниците трябва да доставят, монтират и обслужват оборудването – сцената, осветлението или различните видове екрани. Те ще се използват при различни културни, образователни, спортни и информационни събития, на които Община Варна е организатор или съорганизатор.

С оглед на това и за да осигури за всеки конкретен случай получаването на услуги от лица с опит и професионална квалификация, както и с цел постигане на целесъобразност при разходване на годишните бюджети, определени за тази дейност, Община Варна е взела решение да се проведе открита процедура за сключване на рамкови споразумения. Те ще бъдат със срок на изпълнение до 4 години, считано от датата на подписването им. Избрани ще бъдат трима потенциални изпълнители по всяка обособена позиция поотделно, които отговарят на предварително обявените условия. Общата стойност на поръчката е в размер до 1,2 млн. лв. за всички позиции и за целия четиригодишен период.

В процедурата за възлагане на обществена поръчка могат да участват български или чуждестранни физически или юридически лица или техни обединения. Община Варна предоставя неограничен, пълен, безплатен и пряк достъп до документацията за участие в обществената поръчка чрез Централизираната електронна платформа, на адрес: https://app.eop.bg

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

7°C Усеща се 5°C
1027hPa 71% 0% 3m/s 360deg

9°C Усещане 6°C
1024hPa 53% 1% 6m/s 100deg

7°C Усещане 6°C
1026hPa 53% 0% 2m/s 70deg