Благомир Коцев за задържаните с подкуп служители: Няма да има никакъв компромис!

Благомир Коцев за задържаните с подкуп служители: Приключи с имиджа на Варна като място на практики отвъд закона

Задържаните с подкуп служители днес са двама, не един.

От седмици работим по интегритета на служителите в Община Варна, които осъществяват контрол на терен. До нас, като нов екип, по всякакъв начин достигат сигнали за натиск над граждани, търговски лица, строителни обекти и други от страна на служители на контролни позиции. Това написа във фейсбук кметът на Варна Благомир Коцев, предаде TheSite24.

“Работиш контрол на терен и отиваш да взимаш подкуп в тотален разрез със задълженията си, да не говорим за морала! И колко пъти ти се е разминавало, за да продължиш да опитваш! Знам, че става дума за заварени от предишния екип служители, но който иска да работи в Община Варна, ще спазва закона и ще си върши работата съвестно!

Не мислете, че те сами идват да съобщават какви ги вършат, че се съдейства, че се признава. Проверките за интегритет съм разпоредил на съвсем тесен кръг от хора, за да сме ефективни. Проверките ще продължат и ще обхващат всички нива по йерархията, за да се приключи с имиджа на Варна като място на практики отвъд закона. Никакъв компромис няма да има!”, категоричен бе кметът на Варна.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

10°C Усеща се 9°C
1014hPa 76% 0% 2m/s 110deg

7°C Усещане 5°C
1014hPa 70% 0% 3m/s 90deg

7°C Усещане 6°C
1016hPa 76% 0% 2m/s 290deg