Благотворителен концерт „С обич за децата в памет на бащите герои“ предстои на 14 юли във Варна

Синдикалната федерация на служителите на МВР кани варненци на концерт и  демонстрации от традиционната кампания „С обич за децата в памет на бащите герои“ в подкрепа на семействата на полицаи, пострадали при изпълнение на своя дълг. Благотворителната акция край Слънчевия часовник в Морската градина започва в 16 ч., съобщи за СайтЪТ Нина Локмаджиева.

Демонстрации на полицейска техника и пъстър концерт ще съберат варненци и гостите на морския град край Слънчевия часовник в Морската градина на Варна на 14 юли 2024 г. от 16 ч. Полицаи, пожарникари и спасители ще запознаят любопитните малчугани със своята работа в рамките на благотворителната инициатива „С обич за децата, в памет на бащите герои“. Тя се провежда за тринайсети път и търси съпричастност и помощ за семействата на полицаи, пострадали при изпълнение на своя дълг. Ще има и демонстрации на клубове по бойни спортове, и още – много вокални изпълнения на солисти и групи, както и танци фолклорни и съвременни. Ще видим техника от различни структури на МВР – пожарна, полиция, жандармерия, гранична полиция, Министерството на отбраната.

Събитието се организира от Синдикалната федерация на служителите на МВР (СФС МВР) и е под патронажа на кмета на Варна Благомир Коцев в партньорство с Община Варна, Варненска и Великопреславска митрополия и МВР-Варна, и с подкрепата на Grand Mall.

Всеки може да даде своята подкрепа и в дарителската банкова сметка: BG51UBBS80021014037340, за връзка с организаторите – телефон 0878 902 193, Красимир Костов.

Оркестърът на Военноморските сили ще открие с празнични маршове и любими мелодии от филми празненството с водещ Пламена Николова. В програмата са включени изпълнения на Александър Пeтров – финалист в” Гласът на България”, Клуб по спортни танци Varna Dance Team с ръководител Таня Йосифова, Школа по фолклорно пеене “Фолклорна магия” и възпитаници на НУИ “Добри Христов” с ръководители Елица и Павлинка Тодорови, Клуб по акробатичен рокендрол “Морска сирена”, възпитаници на вокалния педагог Атанаска Липчева – Вокална формация “Ейнджъл Войсес”, Клуб по танци “Стил Денс” с ръководител Силвия Петрова, Вокална група “Весели щурчета” с ръководител Радослава Димова, Айчин Хасан с песента “Boomerang” на “Walk Off The Earth” и Атанас Симов с песента “Земи ма, Радо”, Балетна формация “Звездна дъга”, Вокално студио “Моника Ла Ре Ми” с ръководител Моника Карагенова, Клуб по танци “Черно море”, Школа по танци “Танцова работилница” с ръководител Десислава Димитрова – Аргирова, Фолклорна формация “Медени звънчета” с ръководител Петя Драгнева, Брейк формация “Крейзи форс” с ръководител Кирил Райчев, възпитаници на вокалния педагог Мила Маврова, Фондация “Арт Старс – звезди на изкуството”, Клуб по акробатичен рокендрол “Стар Денс” и възпитаници на вокалния педагог Кремена Матева. Ще има и демонстрации на айкидо доджо със сенсей Никола Григоров и Ушу клуб “Шън Лун” – Варна. Финалът на концертната програма ще дойде с песен на 100 кила и с фолклорни танци на  Ансамбъл “Варна”.

Заповядайте на 14 юли в Морската градина на Варна и подкрепете благородната инициатива!

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

27°C Усеща се 28°C
1009hPa 61% 0% 3m/s 260deg

22°C Усещане 22°C
1011hPa 78% 0% 3m/s 280deg

27°C Усещане 28°C
1010hPa 61% 20% 2m/s 300deg