Бойците от SENSHI 20 са готови за големите сблъсъци

Бойците от SENSHI 20 са готови за големите сблъсъци

Всички бойни звезди преминаха успешно официалния кантар на събитието, който се проведе днес

Остават по-малко от 24 часа до дългоочакваното 20-о юбилейно издание на бойната галавечер SENSHI 20, а днес емоциите и вълненията определено стигнаха своя връх, когато бе сложено началото на официалния кантар на събитието. При приповдигнато настроение, с много официални гости и бойни легенди от страната и света, за пръв път бойците на SENSHI се изправиха един срещу друг, но не на ринга, а пред първото си предизвикателство – кантара. Той се проведе от 11:30 часа в хотел “Астор Гардън” в к.к. „Св. Св. Константин и Елена“.

Всички професионални бойци от общо 15 държави успяха да влязат в категориите си и на 24 февруари от 18:00 часа в Двореца на културата и спорта във Варна ще покажат най-доброто, на което са способни в 13 двубоя на ринга в различните правила на веригата – KWU FULL CONTACТ, KWU SENSHI и KWU OPEN.

Билетите за юбилейното издание на галавечерта са в продажба в мрежата на Eventim.bg.

Непосредствено след кантара на SENSHI в залата се проведе и официалната пресконференция на събитието. Нейн водещ беше K-1 шампионът и майстор на бойните спортове Николас Петас, а пред медиите и феновете своите очаквания за предстоящия боен спектакъл споделиха претендентите от България Огнян Мирчев и Живко Стоименов, както и техните опоненти Уруш Нешкович, който ще излезе срещу Мирчев, и Драме Шериф от Бенин, който ще се изправи срещу Стоименов.

В пресконференцията се включиха и Ахмед Крънич от Босна и Херцеговина и неговият съперник Флорин Иваноайе от Румъния, които ще видим във финалния двубой на SENSHI 20.

Сред специалните гости на официалния кантар на SENSHI бяха световни величия в областта на бойните спортове, сред които шихан Акира Масуда, едни от доайените в киокушин и К-1: шихан Франциско Фильо, шихан Глаубе Фейтоса, шихан Семи Шилт и Ернесто Хуст. Грандиозните K-1 Max шампиони Алберт Крауси Анди Зауер, уважаваните бойни легенди сенсей Юске Фуджи, сенсей Тариел Николейшвилии Ян Сокуп, сенсей Захари Дамянов и сенсей Петър Мартинов, които също присъстваха на официалното претегляне, поздравиха бойците преди сблъсъка. Други специални гости на събитието бяха президентът на ISKA Europe – Пол Хенеси, както и Грант Уотърман – международен коментатор, бивш рефер на UFC MMA и K-1.

А ето и официалните резултати от кантара на SENSHI 20:

Двубой #1

Кат. -70 kg KWU FULL CONTACT 

Огнян Мирчев, България (66 кг) – Уруш Нешкович, Сърбия (65,9 кг)

Двубой #2

Кат. -70 kg KWU FULL CONTACT

Константин Стойков, България (69,5 кг) – Карлос Гарсия, Испания (66,8 кг)

Двубой #3

Кат. -70 kg KWU SENSHI

Нийл Макрийви, Ирландия (67,9 кг) – Марк Дас Рей, Испания (68 кг)

Двубой #4

Кат. -75 kg KWU FULL CONTACT 

Атанас Божилов, България (73,8 кг) – Джеймс Ламерие, Франция (73,2 кг)

Двубой #5

Кат. -70 kg KWU FULL CONTACT 

Грегоар Готарди, Франция (67 кг) – Мануел Перейра, Испания (67 кг)

Двубой #6

Кат. -70 kg KWU FULL CONTACT

Драгомир Петров, България (69,4 кг) – Мариан Лапушнеану, Румъния(70 кг)

Двубой #7

Кат. -80 kg KWU FULL CONTACT

Никола Тодорович, Сърбия (77,9 кг) – Едон Агуши, Косово (77,8 кг)

Двубой #8

Кат. -85 kg KWU OPEN 

Живко Стоименов, България (83 кг) Драме Шериф, Бенин (82,4 кг)

Двубой #9

Кат. -85 kg KWU FULL CONTACT

Никола Стосич, Сърбия (85 кг) – Лоик Нджея, Камерун (85 кг)

Двубой #10

Кат. -95 kg KWU FULL CONTACT 

Оли Ив Ролан, Кот д’Ивоар (94,3 кг) – Якуб Клауда, Чехия (94,4 кг)

Двубой #11

Кат. -95 kg KWU FULL CONTACT 

Милош Цветичинин, Сърбия (94,9 кг) – Енрико Пелегрино, Италия (95 кг)

Двубой #12

Кат. 95+ kg KWU FULL CONTACT 

Асдрен Гаши, Белгия (123,3 кг) – Кадир Йълдъръм, Турция (112,7 кг)

Двубой #13

Кат. 95+ kg KWU FULL CONTACT 

Ахмед Крънич, Босна и Херцеговина (124,8 кг) – Флорин Иваноайе, Румъния (110,2 кг)

Следете профилите на SENSHI в социалните медии във Facebook и Instagram за повече информация относно предстоящото събитие и бойците, които ще се изправят един срещу друг на ринга.

Двубоите на ринга на SENSHI 20 може да гледате на живо и безплатно в България в ефира на Bulgaria ON AIR, Max Sport 1, и в „Код спорт“, в Сърбия – по Arena Sport, в Румъния – по Sport Extra, както и по цял свят онлайн на Triller TV, Senshi.com, Boec.bg, Boec.com, Kwunion.com, and KyokushinKarate.News.

20-о издание наSENSHIсе организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI 20 са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове TrillerTV, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

12°C Усеща се 11°C
1022hPa 62% 90% 2m/s 350deg

14°C Усещане 14°C
1027hPa 65% 75% 5m/s 260deg

18°C Усещане 17°C
1023hPa 55% 75% 4m/s 30deg