Бойко Борисов: Мен ме записваха по тоалетни, спални, какво ли не и с телешки възторг ме коментирахте

Борисов: Няма да дам имунитета си доброволно

Понеже мен ме записваха по тоалетни, по спални, по какво ли не и тогава с телешки възторг всички ме коментирахте. Това каза пред журналисти в НС Бойко Борисов, предаде репортер на “Фокус”. Коментарът идва след снощното изненадващо изявление на ПП-ДБ, в което Кирил Петков заяви, че политици от коалицията са били подслушвани.  

“Във всяка правова държава нерегламентиран запис не се коментира. Точка. Ако ви запише някой тука по кулоарите какво си говорите какви журналисти ще станете си представете. Защото всеки има свое мнение на нещо. Нямам никаква информация по темата освен нечистоплътност. Целта на всичко това е да не се направи правителство”, каза още Борисов. 

“Видяха, че всичко е много да се случи. Аз знам, че това обслужва много различни интереси, които не искат България да се стабилизира”.

“Не знам Кирил Петков какво знае. Не мога да коментирам нещо, което не знам. На негово място нямаше да коментирам. Това е нерегламентирано. незаконно. Това е нечистоплътие. Защото вместо да си говорим за бюджета, кога ще довършим реформите – ние си говорим кой и как записал”, подчерта Борисов.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

19°C Усеща се 19°C
1017hPa 82% 20% 2m/s 0deg
15°C Усещане 15°C
1020hPa 90% 75% 3m/s 130deg
19°C Усещане 19°C
1017hPa 82% 40% 2m/s 130deg