Борисов за Божков: Решил човекът, върнал се, нямам притеснения

Борисов за Трети март: Да чуем историците, ако трябва и допитване до народа да направим

“Наистина се надявам господин Божков да се е върнал, за да си реши въпросите с правосъдието”, посочи той

„Решил човекът, върнал се е. Хиляди пасажери идват и се връщат. Няколко години подред го коментираме. Дали сме показания, обяснили сме всичко“. Това заяви председателят на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов по повод завръщането на Васил Божков, който вчера беше арестуван на летището в София, предаде NOVA.

“Наистина се надявам господин Божков да се е върнал, за да си реши въпросите с правосъдието. Ако е невинен, да си изчисти името. Ако е виновен, имаме правосъдна система“, каза още той.

“Нямам никакво притеснение от него”, заяви Борисов. 

Той коментира и показното убийство на Алексей Петров: “Да се надяваме, така както при предишните два атентата, да бъдат задържани извършителите”.

Борисов коментира и казуса с поисканото отсраняване на главния секретар на МВР: “Този главен секретар е гласуван от Министерския съвет, разбира се, че той не се справя”..

“Вътрешният министър заслужава да бъде питан защо смени и кой го накара да смени ръководители на областни структури”, посочи  Борисов. Той добави, че се сменят бордовете на тотото, на Държавната консолидационна компания и ръководствата на много други структури. 

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

20°C Усеща се 20°C
1017hPa 73% 7% 5m/s 30deg
18°C Усещане 17°C
1024hPa 58% 20% 0m/s 0deg
19°C Усещане 19°C
1019hPa 68% 20% 3m/s 160deg