Бранимир Балачев, кандидат за народен представител от ГЕРБ/СДС-Варна пред СайтЪТ: Престъпно е блокирането на част от бюджета на Варна за 2022 г. !

ВАдС потвърди решението на ОбС, но това забавя инфраструктурните проекти на Община Варна за миналата година. На инат, умишлено или от неразбиране това го причини на града бившият областен управител Благомир Коцев от Промяната. Това коментира за СайтЪТ Бранимир Балачев, кандидат за народен представител от ГЕРБ/СДС-Варна. Ето на какво още акцентира адв. Балачев:

  • Сега е на ход областният управител Марио Смърков дали ще обжалва или не решението на ВАдС. Ако го направи, това значи, че назначеният областен управител от служебния кабинет на Радев продължава на местно ниво политиката на „шарлатаните”, както ги нарече самият той. Пак ли се прегърнаха Промяната и президентът?!
  • Бившият областен управител Благомир Коцев е превзел за семейната си кръчма над 2 дка държавни парцели в сърцето на Морската градина и има постановление на Районна прокуратурата, че те са незаконни.Как може да му вярваме, че е загрижен за опазване на зелените площи във Варна?! Да не забравяме, че обжалва на три инстанции заповедта на кмета за забрана на коли по алеите. Но личният му интерес е друг-да стигат до вратата на заведението му.
  • От ДеБъ и ПП тръгнали на поход срещу бараки, Лавки в града, добре. Но защо не тръгнат и срещу битака от над 300 бараки и сергии в най-големия курорт по Северното Черноморие. Няма и да тръгнат, защото тази Капалъ чарши и парите от наеми дават милиони на приватизаторите на комплекса, разпродаден за жълти стотинки по времето на Костов.
No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

13°C Усеща се 12°C
1016hPa 71% 0% 4m/s 110deg

15°C Усещане 14°C
1017hPa 45% 100% 4m/s 200deg

16°C Усещане 15°C
1015hPa 48% 75% 2m/s 190deg