Черно море се включва ударно във Великденската милосърдна кампания

Черно море се включва ударно във Великденската милосърдна кампания

ПФК Черно море призовава феновете си да се включат в благотворителна инициатива за Великден, съобщава официалният сайт на клуба.

„Призоваваме всички любители на спорта и добрите дела да заповядат на стадиона тази неделя и да станат част от поредната ни благотворителна инициатива в подкрепа на Великденската милосърдна кампания в храм „Св. Архангел Михаил“. Нека отново да вдъхнем вяра както на отбора, така и на социално слабите варненци.

Черно море е на прага на исторически сезон. „Моряците“ приемат тима на Локомотив Пловдив в мач от 31-вия кръг на efbet Лига и при успех ще се доближат до голямата цел на кампания 2023/2024 – призовите места в шампионата.

Елате и подкрепете Отбора на Варна на 28 април от 20:15 часа на стадион „Тича“, защото заедно сме по-силни и вървим уверено по правилния път.

Нека отново да обединим усилия, за да зарадваме за празника хората, които посещават съботната Трапеза в храм „Св. Архангел Михаил“.

Каним ви да станете част от марка, с която трябва да се гордее всеки варненец – Черно море. Нека отново обединим усилия и дарим хранителни продукти на нуждаещите се. Няма по-голяма сила от това да даваме добри примери на децата си – да сме съпричастни и да даряваме надежда и усмивки на нуждаещите се хора.

По време на мача с Локомотив Пловдив на входовете на стадиона ще има поставени съдове, в които при влизане, всеки може да остави пакетирани хранителни продукти, които ще бъдат раздадени на нуждаещите се в събота преди празника (4 май), заедно с топлия обяд в храм „Св. Архангел Михаил“, пише в съобщението.

От клуба уточняват, че който иска да се включи може да носи консерви – рибни, пастет, лютеница и пр., варива – ориз, леща, боб, макарони, сладки изделия – бисквити, вафли, мармалад, захар, както и олио, сокове, компоти, дълготрайни вакуумирани колбаси и всичко, което е дълготрайно и добре пакетирано.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

15°C Усеща се 15°C
1017hPa 82% 0% 0m/s 0deg

14°C Усещане 13°C
1016hPa 72% 100% 6m/s 110deg

15°C Усещане 15°C
1017hPa 82% 100% 4m/s 110deg