Читател: Докога при всеки дъжд във Варна ще са ни нужни подводници? (ВИДЕО)

Читател на СайтЪТ изпрати гневен коментар след вчерашният проливен дъжд, като постави болни въпроси, които стоят пред местната управа от години.

Във видео и снимки варненецът показва наводнената зеленчукова борса, от където му се е наложило да мине с автомобила си.

“Докога при всеки дъжд ще трябва да се придвижваме с лодки и на места с подводници? Толкова ли е трудно да се закърпят кратерите на възлови места в града, като зеленчуковата борса, например. Стотици, да не кажа хиляди автомобили минават от там дневно.

Работещите в района, доставчиците и гражданите, които ползват пътната отсечка ежедневно се борят с разбитата инфраструктура. При дъжд обаче преминаването от таме истинско изпитание. И несамо от там.

Булевардите, макар и ремонтирани, също са под вода. Нужно е отводнителните шахти да се чистят периодично, за да не се затруднява движението и да късаме нерви в задръствания. Поставям на вниманието на новото ръководство на община Варна този проблем и се надявам да бъдат взети мерки. Всичко е въпрос на добро желание и отговорност в името на данъкоплатците, които очакват всеки да си върши работата”, гласи коментарът.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

15°C Усеща се 15°C
1017hPa 82% 0% 0m/s 0deg

14°C Усещане 13°C
1016hPa 72% 75% 7m/s 110deg

15°C Усещане 15°C
1017hPa 82% 100% 4m/s 110deg