Читателка: Оказах се с бонус точки в карта за лоялност към тотото, която никога не съм имала! Някой злоупотребява!

Интересен сигнал изпрати читателка на СайтЪТ. В него дамата споделя учудването си, че се е оказала с фиш от тотото, върху който са отбелязани бонус точки към карта за лоялност, която не притежава. Тя изрази съмнение, че някой злоупотребява и трупа бонуси на гърба на клиенти, които нямат представа за съществуването на въпросните карти.

Медията ни публикува коментара без редакторска намеса:

На 24.01.2024 г си закупих готов попълнен фиш за тото 2 6/49 от тото пункт срещу Автогарата във Варна. Днес реших да проверя за печалба. Направи ми впечатление, че под сумата на фиша имаше маркирана карта за лоялност, която аз лично не притежавам и дори до този момент не знаех за съществуването на такава. Погледнах в Интернет и видях,че вече има такива карти, които носят точки и допълнителни печалби.

Въпросът ми е : Кой и по какъв начин дава право на служителката в тото пункта да маркира на заплатения от мен фиш чужда карта за лоялност? Предполагам също, че това не е единичен случай на злоупотреба, както и съответно получените облаги от това.

Моля Ви за съдействие и разгласяване на случая, както и по възможност за отговор на въпроса ми защото лично на мен не са ми ясни и последствията, ако моят фиш имаше печалба и съответно ми изискват въпросната карта за изплащане на печалбата, която аз не притежавам.

Благодаря предварително. Пожелавам хубав и успешен ден на Екипа Ви.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

No Content Available

Времето

16°C Усеща се 15°C
1016hPa 67% 0% 4m/s 120deg

13°C Усещане 12°C
1017hPa 74% 100% 2m/s 280deg

16°C Усещане 15°C
1015hPa 63% 100% 4m/s 300deg