Делян Добрев: Преговорите са една голяма измама на “Промяната” към техните избиратели

Делян Добрев: Единственото, което постигна "Промяната" е увеличение на цените на основните хранителни стоки с 50 до 100%

За мен тези преговори,които вървят в момента, са една голяма измама на Промяната към техните избиратели. Те измамиха своите избиратели и продължават да ги мамят. Това заяви в “Говори сега” депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев.

Според него ПП са изкарали 600 000 гласа, защото са говорели колко е лоша партия ГЕРБ и как никога няма да направят нищо с ГЕРБ.

Не казвам “Демократична България”, защото те си мълчат. Те гледат даже да не участват в тези срещи, защото ги е срам, заяви Добрев.

Асен Василев е подал ръчичка и чака Бойко Борисов да го заведе в Министерския съвет, каза още депутатът от ГЕРБ-СДС.

Допълни, че не са се кълняли, че няма да правят правителство с ПП. Акцентира, че Бойко Борисов им е подавал ръка още преди изборите, но те са отговорили с агресивна кампания срещу ГЕРБ.

По думите на Добрев цялото НС е против това Асен Василев да е премиер.

Ако мнозинството реши, че трябва да се прави коалиция, в крайна сметка ще се съобразя. При нас всеки може да си каже мнението, каза още Делян Добрев.

Каза още, че трябва да се говори с всички партии в НС за подкрепа за членство в еврозоната, без “Възраждане”, които са против еврото.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

19°C Усеща се 19°C
1018hPa 88% 2% 1m/s 0deg

19°C Усещане 19°C
1020hPa 77% 0% 2m/s 150deg

20°C Усещане 20°C
1019hPa 77% 0% 1m/s 250deg