Деян Николов: Не, господа „демократи“! Вие сте припознали фашизма като идеология

Деян Николов: Не, господа „демократи“! Вие сте припознали фашизма като идеология

Декларация на „Възраждане“, прочетена от парламентарната трибуна

Преди 90 години Европа е завладяна от нов вид идеология. Идеология, която ограничава свободата на индивида, потиска свободното изразяване на мнение и позволява на държавата да контролира изцяло живота на хората. Тази същата идеология е жива и до днес. В Германия на Адолф Хитлер я наричаха нацизъм, в Италия на Бенито Мусолини я наричаха фашизъм, а в България на Кирил Петков я наричат евроатлантизъм. Когато се загледате, всички те си приличат по методите, пропагандата, контрола и лъжата. Хитлер сегрегира обществото и Кирил Петков сегрегира обществото. Хитлер има силна пропагандна машина и Кирил Петков има силна медийна машина. Хитлер създава Гестапо и Кирил Петков овладява службите. Хитлер е психично болен и… тук мога да продължа с историческите паралели, но да се върнем в наши дни. Това заяви от парламентарната трубина Деян Николов, народен представител от “Възраждане”.

Наглостта на евроатлантизма, модерната форма на фашизъм, се проявява ден след ден дори тук в парламента.

ПП-ДБ преговарят с Делян Пеевски, когото дълги години обозначават за свой враг, но за това са виновни „Възраждане“, те са фашисти.

Лидерите на ПП-ДБ предават електората си, като вместо „против“ гласуват с „въздържал се“ за Делян Пеевски, но за това са виновни „Възраждане“, те са фашисти.

ПП-ДБ се прегръщат с ДПС и  ГЕРБ, които доскоро са наричали мафия, но за това са виновни „Възраждане“, те са фашисти.

ПП-ДБ излъгаха избирателите си нагло и безочливо, но за това са виновни „Възраждане“, те са фашисти.

ПП-ДБ поквариха трибуната с изказванията си, които не са законодателни инициативи, а лични обиди и квалификации, но за това са виновни от „Възраждане“, те са фашисти.

Не е по-различно и извън парламента.

Европейски депутат, един от лидерите на така наречените демократи, призовава „Възраждане“ да бъде ограничена в парламента и медиите и за това са виновни „Възраждане“, те са фашисти.

Търговски обект забранява привърженици на „Възраждане“ да го посещават, подобно на търговски обекти през годините след 1933 в нацистка Германия, но за това са виновни „Възраждане“, те са фашисти.

Принудителни ваксини, зелени сертификати, забрани за движение, забрани върху право на труд, забрани върху свободата на словото, психически тормоз над цял един народ, но… за всичко са виновни „Възраждане“, те са фашисти.

Не, господа „демократи“! Вие сте припознали фашизма като идеология, а най-тъжното е, че половината ви парламентарна група дори не осъзнават, но ние на вас нямаме какво повече да кажем.

Аз ще се обърна към българския народ, който добре вижда как му се предлага фашизъм, опакован в лъскава и модерна опаковка, наречена демокрация. Гледайте внимателно, уважаеми сънародници, как фашизмът се реставрира в наши дни, днес тук в България и се проявява ясно и категорично към парламентарна партия. Тези фашисти са тръгнали да ни заличават и нас, които вие – 360 000 българи изпратихте тук, за да се борим за род и родина, семейни ценности, свобода и мир – фундаменталните човешки ценности, които политическите еничари отдавна не помнят. Тръгнали са да заличават и вас, които ни подкрепяте. И ще ви кажа едно – ако ние българският народ днес допуснем такова поведение към 360 000 избиратели на най-голямата парламентарна партия в България,защото другите са коалиции, то какво ще се случи с всеки един гражданин, който е сам в дома си или в най-добрия случай в малка общност от приятели. Ще ви кажа, в един или друг момент ще бъде смачкан, защото фашизмът идва бързо, а нацистките похвати прозират и днес. Смятахме, че са отдавна отминали, но всъщност са спокойно заспали и господата демократи няма да се колебаят да ги използват, когато господарите им наредят или просто в опит да запазят поста си, държавната длъжност или парите от апетитните грантове, с които живеят така добре, докато продават живота на децата ни.

Уважаеми сънародници, бъдете мнителни, защото живеем във време, в което фашистът вика дръжте фашиста. Когато правата на всички нас българите заплашват да бъдат отнети явно и безмилостно от шепа кресливи и нагли предатели, които от години смятат, че притежават държавата и могат да правят каквото си поискат с живота ви. Защото съвременният фашизъм е същият като онзи преди 90 години, днес се е прицелил в нас и правата на определена немалка група от хора, а утре може да убива всеки дръзнал да каже не на новото нормално, което в повечето случаи е неприемливо и неморално, както ще се види след няколко дни.

Нека всички изпълнени със злоба модерни фашисти в този парламент знаят, че ние няма да спрем да изричаме истината на висок глас.

Демократите – модерните фашисти и американското посолство е добре да знаят, че ние сме готови за следващия ви опит за забрана на „Възраждане“, знаем, че сте готови да вкарате държавата в гражданска война, знаем, че сте готови да изгорите територията, усещайки че губите контрол, но ние сме тук, за да кажем, че няма да позволим България да стане втора Украйна и „Възраждане“ ще вземе властта по мирен път. Ние сме тук за да кажем „не“ на евроатлантизма, „не“ на лъжата, „не“ на еничарите, „не“ на пошлостта и най-вече „не“ на модерния фашизъм.

Вместо това ще кажем „да“ на България, „да“ на истината, „да“ на мира, „да“ на традициите и най-вече „да“ на свободата.

Време ни е за Възраждане! Да живее България!

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

21°C Усеща се 21°C
1014hPa 79% 5% 2m/s 11deg

18°C Усещане 18°C
1015hPa 93% 94% 0m/s 127deg

20°C Усещане 19°C
1015hPa 64% 64% 1m/s 184deg