Днес от кампанията “Аз Вярвам и Помага” ще дарят транспортния мобилен пункт за кръводаряване на Кръвния център във Варна

Днес от кампанията "Аз Вярвам и Помага" ще дарят транспортния мобилен пункт за кръводаряване на Кръвния център във Варна

Днес в сградата на РЦТХ – Варна (Кръвен център) в двора на МБАЛ “Св. Анна – Варна”, Владислав Николов – създател и председател на благотворителна кампания за събиране на капачки “Аз Вярвам и Помагам” ще дари официално на д-р Жанина Йорданова – директор РЦТХ – Варна първият в България транспортен мобилен пункт за кръводаряване “Аз Вярвам и Помагам”, предаде TheSite24. Мобилният пункт е закупен със събрани средства от предадени за рециклиране пластмасови капачки, стотинки и дарения от хиляди хора.

Началният час на събитието, детайлното представяне и заснемане на уникалният мобилен пункт за кръводаряване “Аз Вярвам и Помагам” е 10:00 ч, а мястото е в сградата на РЦТХ – Варна, която се намира в двора на Окръжна болница.

На събитието ще присъстват редица гости от цяла България, като се очакват представители на Министерство на Здравеопазването, Общинската администрация, много други институции и частни фирми.

“Сърдечно благодаря на всеки от Вас за професионалната подкрепа и уважение с което допринасяте повече хора да разбират за нашите добри и да се включват в тях”, заяви още Владислав Николов.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

20°C Усеща се 19°C
1022hPa 40% 0% 4m/s 360deg
20°C Усещане 19°C
1024hPa 42% 75% 4m/s 350deg
23°C Усещане 22°C
1021hPa 40% 75% 7m/s 100deg