Дядо и внук са талисмани на хандбалния шампион „Шумен 61”

Супертандем – дядо и внуче, са кадемът на хандбалния шампион на България „Шумен 61”. Дядото на безпощадния терминатор на хегемона в родния хандбал Бранимир Балчев – Балчо, и внучето му Самуил не пропускат мач на любимците си. И неотлъчно са в залата, за да ги подкрепят.

Самуил и дядо му впечатляват всеки фен, още щом прекрачи прага на зала „Арена Шумен”. Двамата греят на трибуните в спортни екипи и анцузи с емблемата на шампиона „Шумен 61”.

„Не съм пропуснал нито един мач на нашите. Винаги съм тук, в залата за да ги подкрепя. Голямо удоловствие е за мен! Хандбалът ми е любим спорт! Момчетата винаги се раздават максимално и носят много радост на феновете. Благодаря им от все сърце!”, вълнува се Балчо. Той вече знае цялата история на люлката на хандбала в България – Шумен. И е прочел на един дъх спортната библия „60 години шуменски хандбал”. Авторът й – доайенът Веселин Терзийски, му я подарил лично с автограф.

Любимецът на малки и големи Самуил не пропуска да демонстрира уменията си на полувремето на всеки мач. В паузата симпатягата грабва хандбалната топка и веднага тича с приятели на игрището, където също като баща си е безпощаден и майсторски оплита топката в мрежата.

Дамата на сърцето на голмайстора Бранимир Балчев – Снежи, също е редовен посетител на дуелите от мъжкия ни хандбален елит, за да аплодира любимия си.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

10°C Усеща се 9°C
1006hPa 87% 75% 8m/s 10deg

14°C Усещане 12°C
1008hPa 38% 75% 2m/s 70deg

16°C Усещане 15°C
1007hPa 41% 75% 4m/s 270deg