Галерия “Графит”представя„Цветна фантазия„изложба ебру на Диян Златев

От 17 май до 6 юни 2024 г. ще ви покажем творби на художника Диян Златев, съобщиха за СайтЪТ от галерия Графит във Варна. Името на изложбата е “Цветна фантазия”, а техниката, която ще бъде представена, е един от най-загадъчните начини на рисуване – Ебру.

Със своите прекрасни цветове и невероятни форми, тези произведения на изкуството ви ще отведат в свят на въображението и красотата.

Не пропускайте тази уникална възможност да се потопите в цветната фантазия на Диян Златев!
Заповядайте в галерия “Графит” и се насладете на неговите вълнуващи творби от 17 май до 6 юни 2024 г.

“Рисуването е не просто моята страст, а начинът, по който изразявам себе си. От най-ранните ми дни се занимавам с изобразителното изкуство, а днес с гордост ви представям третата си самостоятелна изложба.

“Цветна фантазия” е не само заглавието на изложбата, но и описание на това, което ще видите. Творбите, които ще срещнете, са създадени с древната техника на рисуване “Ебру”. През последните девет години съм разучавал тази техника, която ме вълнува и вдъхновява с неизчерпаемия си потенциал за изразност.

Ебру е не просто начин за рисуване, това е изкуство, което произлиза от дълбоката история на Средна Азия, като е тесно свързано с красотата и символиката на цветовете. Всяко ебру е уникално и неповторимо, както всеки миг от живота ни.

“Заповядайте да се потопим заедно в този цветен свят на фантазията, където цветовете танцуват във вода и се сливат в единство. Ще се радвам да споделя този магически момент с вас и да ви запозная с моите творби, които отразяват моите собствени вътрешни светове”- казва за себе си автора.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

11°C Усеща се 11°C
1017hPa 87% 6% 2m/s 300deg

14°C Усещане 14°C
1018hPa 90% 100% 5m/s 110deg

14°C Усещане 14°C
1017hPa 77% 100% 3m/s 140deg