Галина и Мартин прославиха Варна на престижно състезание по спортни танци в Дубай

Галина Йорданова и Мартин Янчев от Клуб по спортни танци “Кристал” прославиха Варна на престижно състезание в Дубай, научи СайтЪТ.

“Състезанието се проведе в Дубай, в хотел Аджаман, то беше от серията Crown cup. Завърнахме се с три втори, две трети места и 5-то място от 13 двойки на Scholarship. Това е едно от най-добрите състезания в света. Имаше голяма конкуренция, представихме се добре”, сподели Мартин.

“В състезанието участваха двойки в категорията “учител-ученик”. Действително имаше сериозна конкуренция, не можеш да различиш аматьорите от професионалистите. Всички двойки бяха добре подготвени. Лично мен ме впечатли двойка от Хонконг”, допълни го Галина.

Какво точно прави впечатление на професионалистите в танците с поглед върху детайлите?

“Всички, взети заедно, правят една приятна красива картина. Повечето хора не могат да разберат откъде идва това внушение. Позицията на стъпалата, стойката, както и още много критерии, правят общата визия на едно такова състезание. Що се отнася до костюмите, разбира се, те са също важен елемент”, коментира Мартин.

Костюмите на варненската двойка се изработват от шивач във Варна, те са украсени с много камъни и изработката им отнема доста време. Дизайнераи танцьорите заедно подбират моделите, които да подчертаят добрите качества и прикрият недостатъците, ако има такива.

Галина и Мартин не скриват, че е било трудно по време на едно толкова мащабно състезание.

“Емоцията беше много голяма, особено за човек като мен, който се занимава с танци сравнително от скоро. Трябва да обереш емоциите, да се концентрираш, за да се представиш максимално добре. Трудните неща са най-сладки, когато победиш”, споделя още Галина.

Според нея и Мартин, самото влизане на финал, може да се счита за сериозен успех.

Какво още споделиха красивите танцьори, вижте във видеото!

Ето какво още споделят Мартин и Галина на страницата на Спортен клуб “Кристал” във фейсбук:

Мечтай, вярвай, тренирай, откривай нови неща и покорявай върхове, въпреки възрастта, въпреки трудностите, въпреки всичко. Просто живей!”

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

11°C Усеща се 10°C
1022hPa 66% 75% 2m/s 300deg

15°C Усещане 14°C
1027hPa 62% 60% 2m/s 340deg

15°C Усещане 14°C
1023hPa 72% 46% 2m/s 150deg