Икономически университет – Варна е домакин на конференцията „Време е за Update“

Икономически университет – Варна е домакин на конференцията „Време е за Update“

Основната цел на форума е стимулиране на тясното сътрудничество между образователната система и бизнеса с цел подготовка на кадри за бъдещия пазар на труда, научи TheSite24.

Програма „Развитие на човешките ресурси“ организира конференция на тема „Време е за Update“. Събитието е заключително за Националната кампания „Време е за Update“, която е част от Европейската година на уменията. Основната цел на форума е стимулиране на тясното сътрудничество между образователната система и бизнеса с цел подготовка на кадри за бъдещия пазар на труда. По време на конференцията ще бъдат популяризирани уменията, които ще са най-търсени от бизнеса в ерата на дигиталната трансформация, както и възможностите за включване в образование и обучение, което да даде конкурентни предимства на хората в трудоспособна възраст.     

Конференцията „Време е за Update“ ще се състои на 28 март 2024 г. от 10:00 часа в Аулата на Икономически университет – Варна. Форумът се провежда в партньорство с Областна администрация – Варна и Икономически университет – Варна. Основни участници в събитието са представители на институциите и местната власт, национално представителните организации на работниците и служителите и на работодателите, университетски преподаватели, ИКТ клъстер – Варна, местни работодатели и др. Събитието е с вход свободен.  

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

19°C Усеща се 18°C
1001hPa 52% 100% 3m/s 250deg

14°C Усещане 13°C
1003hPa 76% 20% 2m/s 0deg

17°C Усещане 16°C
1000hPa 63% 100% 3m/s 90deg