“Иновация” във варненски автобус в опит да замести климатика

“Иновация” във варненски автобус опитва да замести климатика и пусне глътка чист въздух във возилото, видя репортер на СайтЪТ.

Климатикът на стария “динозавър” очевидно е извън строя, капандурите също. Въпреки отворените прозорци, вътре е адска жега. Свеж полъх накара пътниците да вдигнат очи към тавана и да останат силно впечатлени от начина, по който се извършва естествената вентилация.

Читател: Масово валидаторите и климатиците в автобусите не работят, кошмар на колела! Гражданите се тревожат, че пътуват гратис, а ТАСРУД?

Дали идеята е на припотен гражданин, младежка закачка или изобретение на водача, можем само да гадаем. Очевидно докато из Варна тръгнат новите очаквани градски електробуси, ползващите обществения транспорт ще разчитат на подобни идеи.

Тревожен е и фактът, както сигнализираха читатели, че масово не работят и валидаторите в превозните средства. Варненци, които са дисциплинирани пътници, вследствие дългите години присъствие на контрола във всеки автобус, не се чувстват комфортно като гратисчии. Друг е въпросът, че когато общинско предприятие ТАСРУД губи приходи, шансът за по-добри условия за пътниците също намалява.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

18°C Усеща се 18°C
1014hPa 63% 0% 6m/s 310deg

15°C Усещане 15°C
1018hPa 82% 20% 2m/s 360deg

18°C Усещане 18°C
1016hPa 72% 20% 3m/s 340deg