Издирват изверг, погубил с отрова улични и домашни любимци във варненска местност!

“След Велинград чистката продължва във Варна, масово отровени и избити по-мъчителен начин кучета! Няма друго толкова позорно и отровно място в Европа!”

Това написа във фейсбук варненката Руслана Попова, като сподели публикации на хора, които страдат за погубените улични и домашни кучета, видя СайтЪТ.

Жестокото посегателство над животните е извършено във варненската местност Боровец. Ето какво още коментират живеещите там в групата ,,Боровец- кварталът на богатите”

“ВАЖНО! Положението с натровени кучета и котки вече става страшно. За много от нас кучетата и котките ни са част от семейството. Ние страдаме за тях, децата ни също. Утре може някое детенце да пострада. Моля, всеки, който има камери нека ги прегледа.

На този етап аз смятам да сложим камери около нас, които засичат движения и можем да връщаме записите. Ако някой може да препоръча такива камери ще съм благодарна.

Ако има човек в групата, който знае или има съмнения кой е този, който трови животните, нека ми пише. Това нещо трябва да спре.

А, ако нещастната душица чете този пост ще ти кажа едно- всичко се връща на този свят”, написа Зари Атанасова.

“Моля, всички в района на ул. Девета да прегледат камерите си! Кучетата са видени да агонизират около 5,30 сутринта. Най-вероятно са натровени часове по-рано! Всяка информация ще ни е полезна! Този изрод трябва да бъде открит!”, призова Юлияна Василева.

“До изрода, който трови животните по ул. Девета! Арчи е мъртъв, а друго куче бере душа! Щастлив ли си, изроде? Само да разбера кой си! Ако някой може да помогне за другото куче. Голямо е и не мога сама да се справя! Не знам колко ще издържи!”, допълва в друга публикация дамата. Впоследствие става ясно, че и това кученце е починало.

СайтЪТ призовава органите на реда да се сезират и разследват убийството на животните, преди да е пострадало дете или още невинни същества!

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

23°C Усеща се 23°C
1009hPa 72% 1% 2m/s 260deg

19°C Усещане 19°C
1011hPa 88% 0% 2m/s 110deg

24°C Усещане 24°C
1010hPa 73% 75% 1m/s 160deg