Изправят пред съда извратеняка Ангел, онанирал край детски градини във Варна

32-годишен мъж, обвинен в системно извършване на непристойни действия на обществено място, бе предаден на съд с обвинителен акт на Районна прокуратура – Варна, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна.

Родители, пазете децата си! Извратеняци плъзнаха из Варна! Един задържаха, издирват още двама!

Районна прокуратура – Варна внесе в съда обвинителен акт срещу 32-годишен мъж, обвиняем за това, че в продължителен период от време, извършвал непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, изразяващи явно неуважение към обществото и характеризиращи се с изключителен цинизъм.

Ангел Тодоров ще бъде съден за престъпление по чл. 325, ал. 2, във връзка с чл. 26, ал. 1 от НК.

Действията на обвиняемия станали обществено достояние през месец ноември 2022 година. В периода от октомври до 14 ноември той бил засечен няколко пъти да извършва непристойни действия в автомобила си.

Мъжът изпитвал желание да показва половия си член на публични места, докато се самозадоволява, като първоначално бил по-плах, но постепенно действията му станали по-цинични и той започнал да демонстрира желанията си на публични места в централната част на Варна, през светлата част на денонощието. А.Т. избирал различни места за паркиране на ул. „Парижка комуна“, в близост до различни детски заведения, спирал колата си там и щом забележел преминаваща по улицата жена, умишлено свалял прозореца на автомобила, усилвал музиката и започвал да онанира. Това предизвиквало възмущение у тях, като в една от ситуациите потърпевшата жена направила забележка на 32-годишния мъж, извадила телефона си и го снимала.

Сигнал за действията на младия мъж бил подаден в ОД на МВР – Варна, а случаят придобил сериозна обществена популярност. В хода на разследването по образуваното досъдебно производство били събрани достатъчно доказателства за съпричастността на А.Т. към гореописаното деяние. Той бил привлечен към наказателна отговорност.

Обвиняемият няма криминални прояви и не е известен на органите на реда. Ако бъде признат за виновен той може да получи наказание „лишаване от свобода“ за срок до пет години.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

33°C Усеща се 34°C
1010hPa 40% 20% 7m/s 120deg

34°C Усещане 33°C
1009hPa 29% 0% 2m/s 0deg

34°C Усещане 34°C
1009hPa 33% 20% 3m/s 0deg