Кървава саморазправа във варненски автобус! Мъж разби бутилка в главата на шофьора пред очите на деца!

Потресаваща случка се е е разиграла тази вечер пред очите на пътниците в автобус по линия 20, повечето от които ученици, прибиращите от училище към кварталите, научи СайтЪТ.

За медията ни очевидци на драмата споделиха, че около 19.30 часа, докато автобусът е спрял във “Възраждане” на спирка “Осъм” в посока “Владиславово”, от задната врата връхлита видимо пиян мъж, на възраст около 25-26 години и засилен стига до водача на превозното средство. Замахва яростно с бутилка в ръка и я разбива в главата на шофьора, докато ръси псувни и закани. Навред хвърчи кръв пред очите на вцепенените деца.

Според очевидците на кървавата саморазправа, до драмата се е стигнало, след като мъжът е слязъл от автомобил и е пресякъл на червено, малко преди градското возило да отбие на спирката. За да не го блъсне, шофьорът го е заобиколил. Вместо благодарност обаче шофьорът е станал обект на потресаваща агресия с обвинения, че се е опитал да го блъсне. Никой не е успял да се намеси, защото мъжът е слязъл от първата врата до водача непосредствено след нападението и е изчезнал в неизвестна посока.

По описание на очевидци, мъжът е бил “скъпарски” облечен и неадекватен.

След нападението е потърсено съдействие от органите на реда и Спешна помощ на тел. 112, а пътниците са помолени да слязат от автобуса.

От пресцентъра на полицията потвърдиха пред СайтЪТ за случая. Шофьорът е отведен в Спешния център, където му е оказана първа помощ, няма опасност за живота му.

Очаква се след като дойде на себе си потърпевшият водач да подаде официално жалба в полицията, за да стартира разследване и нападателят да бъде открит по показания и записи от камерите в превозното средство. Какво ще е наказанието за безумната му постъпка ще решат компетентните органи.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

7°C Усеща се 7°C
1014hPa 87% 96% 1m/s 0deg

2°C Усещане 0°C
1014hPa 80% 78% 2m/s 90deg

1°C Усещане -1°C
1015hPa 93% 0% 2m/s 250deg