Коледен благотворителен базар ще проведе  в курортен комплекс “Св. св. Константин и Елена”

Коледен благотворителен базар ще проведе  в курортен комплекс "Св. св. Константин и Елена"

Коледен благотворителен базар ще се проведе в курортен комплекс Св. св. Константин и Елена. Това завладяващо събитие ще се проведе от 15 до 23 декември в емблематичния търговски център – „Приморски“.

Коледният базар тази година ще бъде с благотворителна кауза в подкрепа на училище за деца с нарушено зрение „Проф. д-р Иван Шишманов“. Заповядайте на място, където гости и местни жители ще могат да се потопят в атмосферата на коледните празници и да се насладят на множество забавления и изненади.

На базара в търговски център „Приморски“ цялото семейство ще намери по нещо за себе си – от заведения, които са включили в менютата си ястия и коктейли на коледна тематика, до щандове, предлагащи ръчно изработени изделия, декорации, сладки изкушения, топли напитки и греяно вино. Очакваме Ви с изобилие от вълшебство и коледна радост, които ще създадат незабравими спомени, докато подготвяте подаръци за най – близките си.

Посетителите ще имат възможност да се насладят на разнообразна музикална и артистична програма, като за веселата атмосфера ще допринесат различни изпълнители, DJ, детски музикални и танцови формации.

Изкусните кулинари шеф Венци Узунов и шеф Филип Спасов ще се включат в благотворителната инициатива със свои интерпретации на популярни коледни ястия. Още много изненади за малки и големи са подготвили партньорите ни от Фермерски пазар и Улицата на готвачите.

Очакваме Ви всеки ден, в периода 15 до 23 декември, от 12 до 21 часа, за да се потопим заедно в предколедната магия на базара в курортен комплекс Св. св. Константин и Елена. За повече информация : visitstconstantine.bg

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

16°C Усеща се 15°C
1015hPa 59% 20% 5m/s 110deg

17°C Усещане 15°C
1017hPa 42% 75% 5m/s 200deg

21°C Усещане 20°C
1015hPa 32% 20% 3m/s 120deg