Концерт с вход свободен на 22 юни в двора на НУИ “Добри Христов” – Варна

Националното училище по изкуствата “Добри Христов” – Варна, кани приятели на музиката и танца на 22 юни, когато с концерт на открито ще отпразнува своя наскоро ремонтиран двор, съобщи за СайтЪТ Нина Локмаджиева.

“Пространството е подходящо и за спектакли на открито, с повече от 300 седящи места – споделя директорът Румяна Петрова – а децата ни копнеят да отпразнуваме новата си придобивка с концерт и едно голямо хоро в края на програмата.”

Ще се изявят големите състави на училището: Симфоничният, Камерниятт и Духовия оркестър, Народният хор, Народният и Гайдарският оркестър, Фолклорният ансамбъл и балетистите. В програмата на събитието са включени произведения от най-успешните концерти и спектакли на училището през годината.

Ремонтът е осъществен по проект на Министерството на образованието и науката за изграждане на спортни площадки в училищата и включва три нови игрища за футбол, волейбол и баскетбол, уреди за спорт на открито и трибуни.

От училището напомнят, че 22 юни е денят на лятното слънцестоене –  най-дългият ден в годината, и концертът на открито ще е хубав повод за радост от започващото лято.

Началото е точно в 18:30, вход свободен.

Всички са поканени!

Подробности и новини търсете на Фейсбук страницата на НУИ “Добри Христов”: https://www.facebook.com/nui.varna

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

18°C Усеща се 17°C
1001hPa 55% 100% 3m/s 230deg

15°C Усещане 14°C
1000hPa 72% 20% 6m/s 110deg

14°C Усещане 14°C
1000hPa 77% 100% 2m/s 110deg