Коста Стоянов: Евродепутатите на “Възраждане” ще притежават ясна политическа визия, почтеност и квалификация

Коста Стоянов: Евродепутатите на “Възраждане” ще притежават ясна политическа визия, почтеност и квалификация

“Местните структури на “Възраждане” в област Варна приключиха с номинациите за евродепутати. Считаме, че най-демократичният и честен подход е именно този, по отношение на кандидатурите за Европарламент.  Всеки човек в организацията е допринесъл за нейното изграждане и развитие и има право на мнение”, заяви народният представител от “Възраждане”, Коста Стоянов на среща с граждани. 

Той каза още, че нямаме нужда от повече безгласни статисти, които припяват в хора на своите „партийни семейства“, а  кандидатите на “Възраждане” трябва да могат умело да очертават основните автентични европейски ценности – християнството като общ морален компас, националната идентичност като повод за гордост, традиционното семейство като основна единица на обществото.

Нашите представители в ЕП трябва задължително да отговарят на няколко основни характеристики, за да им бъде гласувано доверие – да бъдат водени от чувство за дълг и служба към Отечеството, да притежават нужния ценз, знания и компетенции и да бъдат ефективни, по отношение на работния процес. Това е задължително условие, за да можем да участваме смислено в дебатите за бъдещето на Европа и да защитим позицията за една консервативна, християнска Европа на нациите”, коментира още Коста Стоянов от “Възраждане”. 

Той допълни, че евродепутатите трябва да са наясно, че тяхното политическо бъдеще зависи от волята и желанието на хората, които са ги избрали, а не от взаимоотношенията им с всевъзможни лобисти. Ще бъдат контролирани от хората, не от парите на лобистите. Без това условие няма как да бъде защитен националният интерес на България. 

“Нашите евродепутати трябва да разчупят образа на безполезния еврочиновник, който прибира необосновано висока 

заплата.  Това е позиция, от която трябва и може да се свърши изключително много конкретна работа и ние трябва да изпълним със съдържание мандата на нашите представители в ЕП. 

На 01.04 от 10:00 ч., понеделник на пресконференция в офиса на “Възраждане” в град Варна ще бъдат представени номинациите на местните структури във Варна.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

11°C Усеща се 11°C
1007hPa 87% 100% 5m/s 20deg

12°C Усещане 10°C
1008hPa 47% 40% 2m/s 180deg

14°C Усещане 13°C
1008hPa 51% 100% 5m/s 250deg