Костадин Костадинов: Предстои да видим мафиотския клан ще се споразумее ли за нов Главен прокурор, който да ги обслужва

Костадинов: В замяна на въздушен и воден Шенген България се е съгласила да приеме обратно нелегални емигранти

По повод на вчерашното отстраняване на Главния прокурор Иван Гешев eто какво написа в социалната мрежа Фейсбук – Костадин Костадинов – председател на “Възраждане”

“Вчерашното премахване на Иван Гешев от поста главен прокурор беше само един пореден епизод от междуклановата вътрешномафиотска война, раздираща държавата ни през последните 2 години. Мафиотският клан на ПП и ДБ се обедини с мафиотския клан на ГЕРБ и ДПС, за да постигне остраняването на станалия едновременно опасен за всички Гешев. Сега остава само да видим дали двата мафиотски клана ще се споразумеят за назначаването на нов главен прокурор, който да ги обслужва, или ще се хванат гуша за гуша.

Според мен ще се случи второто. Тъй като мнозинството във ВСС е от слуги на ДПС и ГЕРБ, това мнозинство ще си избере нов Гешев. Другият клан, на ПП и ДБ, отново ще се окаже без “свой” главен прокурор – защото фашизираните “демократи” това имат предвид, когато говорят за съдебна реформа. И ще се получи така, че махайки Гешев, ППДБ на практика направиха поредната услуга на ГЕРБ и ДПС, помагайки им да сменят станалият вече неудобен с нов верен слуга.

Изводът, който се налага, е че няма по-добра и вярна патерица на ДПС и ГЕРБ от ППДБ. Това вече го разбраха дори и техните избиратели.”, написа Костадинов

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

9°C Усеща се 9°C
1017hPa 93% 8% 0m/s 0deg

14°C Усещане 14°C
1019hPa 91% 100% 7m/s 110deg

14°C Усещане 14°C
1017hPa 82% 100% 3m/s 100deg