„ЛЕВИЦАТА!“ и „Възраждане“ излязоха на протест с настояване за незабавна оставка на правителството „Денков“

„ЛЕВИЦАТА!“ и „Възраждане“ излязоха на протест с настояване за незабавна оставка на правителството „Денков“

За пореден път „ЛЕВИЦАТА!“ и „Възраждане“ излязоха на протест срещу безпрецедентния политически цинизъм, съобщават от партията.

„ЛЕВИЦАТА!“ е последователна в позицията си за незабавна оставка на престъпното правителство, оглавено от Николай Денков, провежданите от него политики и назначаване на нови парламентарни избори. „ЛЕВИЦАТА!“ е последователна в настояването си за връщане на държавността и ликвидиране на престъпните елементи от управлението на България.

Пред протестиращите лидерът на столичната организация на АБВ Христо Колев заяви, че Коалицията на войната днес е факт и България ще бъде вкарана във война, благодарение на прокарваната от военния министър Тагарев престъпна и чуждопоклонническа, антибългарска политика.

„Ние от „ЛЕВИЦАТА!“ питаме – когато България бъде вкарана във войната, кой ще е „тайният“ или „явният“ спасител на държавата ни! За да не направим тази историческа, фатална грешка, днес сме длъжни да искаме незабавната оставка на продажниците от правителството на Денков, които за собствената си изгода са готови да изтъргуват род и Родина и да погребат над 1300 годишна България“.

В политиката има място за морал и за доверие, заяви д-р Цветеслава Гълъбова и подчерта, че именно това е основата, която може да направи едно правителство силно и стабилно.

„Това правителство не е такова. Това правителство е заченато в грях. То не може да съществува като правителство, то е антибългарско, то мрази българите, то иска да унищожи България!“.

Стотици протестиращи отправиха към „ЛЕВИЦАТА!“ въпроса – защо БСП днес подкрепя продажното антибългарско престъпно правителство.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

24°C Усеща се 24°C
1009hPa 70% 0% 3m/s 260deg

20°C Усещане 20°C
1011hPa 88% 0% 1m/s 0deg

24°C Усещане 24°C
1010hPa 73% 75% 1m/s 0deg