Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов: От ППДБ зависи ще говорим ли след изборите

ГЕРБ-СДС утвърди водачите на листата за кандидат-депутати, Борисов е водач в 25-и МИР-София и в 16-и МИР в Пловдив

Щяхме да сме с Хърватия в еврозоната

“Причината да не сме в еврозоната се корени преди три години. Щяхме да влезем заедно с Хърватия”, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента.

На въпрос Асен Василев ли се казва причината, той отговори: “Не, причината са тези, които гласуваха през тези три години за тези хора.”, предаде Труд.

“Всичко зависи от ППДБ дали ще говорим след изборите. Те не реагират нито по министрите, които бяха в служебните кабинети на Радев, не реагират срещу сегашния министър на външните работи, а реагират срещу човека, който го взех от тях – Дани Митов”, продължи Борисов.

“Направих Дани Митов зам.-председател на ГЕРБ като мост към ПП-ДБ, взех го от тях”, обясни лидерът на ГЕРБ.

Той изрази недоволство, че ППДБ нищо не казвали за своите министри, които останали в служебния кабинет, нищо не казвали и за областните управители. “Не е честно всеки ден всеки въпрос да е свързан с само с външния министър”, продължи Борисов.

“Гледах какво се случва, вадеха снимки на мен, сега се вадят на тях. Гледах какво показват по телевизията – кучета, котки. Но иначе казах, че ще коментирам, когато има решение на съда”, каза той в коментар по случващото се в митниците и МВР.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

14°C Усеща се 14°C
1016hPa 82% 82% 1m/s 0deg

14°C Усещане 13°C
1018hPa 62% 9% 2m/s 60deg

15°C Усещане 14°C
1017hPa 72% 20% 4m/s 140deg