Майката на ухапаното от леопард момиче: Добре е, искала е да ги погали, защото са много сладки!

Майката на ухапаното от леопард момиче: Добре е, искала е да ги погали защото са много сладки!

Майката на ухапаното момиче, чиято самоличност ще запазим в тайна, защото е непълнолетна, се свърза с TheSite24, за да сподели какво се е случило.

“Детска работа. Решила да погали леопарда, защото е сладък. Не са ѝ ухапани пръстите, само ноктите ѝ са пострадали – леко. Нека ѝ бъде за урок”, сподели майката на тийнейджърката.

Тийнейджърка реши да бръкне в клетката на леопарда във варненския зоопарк, той я ухапа

От зоокъта във Варна заявиха следното за случая:

“На 17.09.23г. около 18:00 часа, по време на рутинен обход, пазачът на Зоопарк Варна забелязва младо момиче умишлено да се надвесва над оградата и да бърка през решетката на местообитанието на Леопарда с цел, да си направи снимка как докосва намиращите се вътре хищници. Въпреки явните предупреждения и мигновена реакция на члена от екипа на зоопарка, след пристигане на място установява, че момичето е ухапано по пръста от леопарда. Пазачът оказва адекватна първа помощ и след консултация с ветеринарния лекар на зоопарка, момичето е изпратено в спешен медицински кабинет за оказване на профилактична медицинска помощ.

Докосването, храненето и притесняването на обитателите от зооколекцията е абсолютно забранено и е упоменато на информационни табели на цялата територия на зоопарка. Всички хищници се намират в специално проектирани местообитания, според нужните на конкретния вид, съобразени с всички мерки за безопасност и нарушаването на тези мерки е забранено.

Молим Ви да спазвате нашите правила при посещение на зоопарка, за да бъде вашето преживяване приятно, а ние – спокойни!”

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

20°C Усеща се 20°C
1017hPa 73% 7% 7m/s 30deg
18°C Усещане 18°C
1024hPa 59% 20% 1m/s 0deg
19°C Усещане 19°C
1019hPa 72% 20% 4m/s 160deg