Мистериозно животинче стъписа варненци, изгриза им хладилника, сифона и шишето с ракия

За куриозна ситуация, при която младо варненско семейство е останало без дъх от гледката във вилен имот, който притежава, научи СайтЪТ.

Хората закупили имотът край Варна наскоро и всеки уикенд не жалили сили и средства в ремонт на дома и облагородяване на двора.

Тъкмо си отдъхнали, че са на финалната права с подредбите и подобренията, решили, че ще прекарат романтичен уикенд във вилата, когато при пристигането си се натъкнали на пълен хаос в къщата.

Хладилникът, който стоял все още неупотребяван, но с отворена врата в стаята, бил грозно изгризан, а по него имало лапички, които не приличали на тези на плъх или мишка. Хората останали силно озадачени що за зверче им е било на гости.

Какво било стъписването им обаче, когато установили, че с това пораженията не свършват. При пускането на чешмата, водата се разляла под краката им. Отворили шкафа и що да видят? Пластмасовият сифон също бил на парчета.

Втрещени, започнали да се оглеждат какво още е привлякло вниманието на незнайното гостенче и искрено се развеселили, когато станало ясно, че и пластмасовата бутилка с домашна ракийка, била изгризана, а съдържанието й изтекло.

Така, вместо да се насладят на почивка след уморителната работна седмица, хората запретнали ръкави и започнали да местят мебели, за да огледат дали странният посетител все още не се крие някъде из къщата. Така стигнали и до печката. Когато я изместили, открили отдолу истински килер, в който зверчето е натрупало всичко, до което се докопа – хартии, храна, парчета от пластмасовата плячка…Не след дълго открили и тоалетната на неканения гостенин, откъде се разнасяла ужасяваща смрад.

Хората разбрали, че си имат работа не просто с посетител, а с обитател на дома им, който вероятно е живеел в имота още преди да го закупят и е решил да води битка с новите му собственици така, както умее.

Все още мистиката кой е пакостникът и какво още може да сътвори, не е разгадана. Въпреки неприятностите, които им е създал, обаче, хората му оставили храна и вода извън къщата, за да не се налага да гризе мебелите и да разбере къде му е мястото.   

Снимките са илюстративни

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

No Content Available

Времето

9°C Усеща се 9°C
1015hPa 87% 16% 2m/s 140deg

4°C Усещане 1°C
1014hPa 75% 18% 3m/s 100deg

3°C Усещане 1°C
1016hPa 93% 17% 2m/s 290deg