Млад мъж от Варна е привлечен към наказателна отговорност от Окръжната прокуратура за държане и разпространение на марихуана 

Млад мъж от Варна е привлечен към наказателна отговорност от Окръжната прокуратура за държане и разпространение на марихуана 

Под ръководството и надзора на Окръжна прокуратура – Варна се води разследване за държане с цел разпространение и за разпространение на високорискови наркотични вещества – марихуана. Към наказателна отговорност за престъпление по чл.354а, ал.1 от НК е привлечен 25-годишен мъж от областния град. Той е задържан за срок до 72 часа с оглед довеждането му в съда за определяне на мярка за неотклонение. Предстои искането за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ да бъде разгледано от състав на Окръжен съд.

Б.Б. е задържан на 14 май 2024 година, при полицейска операция, след реализирана от него продажба на забранени вещества. При обиск в него е намерено допълнително количество марихуана, разпределено в отделни пакетчета. 

Установено е, че същият е вече осъждан за управление на моторно превозно средство след употреба на наркотични вещества и настоящото деяние е извършено в изпитателния срок по предходното му осъждане.

Работата по доказване и документиране на престъплението продължава под ръководството и надзора на Окръжна прокуратура – Варна.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

10°C Усеща се 10°C
1018hPa 93% 14% 1m/s 0deg

14°C Усещане 13°C
1016hPa 67% 100% 7m/s 110deg

14°C Усещане 14°C
1017hPa 82% 100% 3m/s 100deg