Млада жена гасне след коварен ковид! Да помогнем на Дани да открие причината и се пребори за живота си!

Млада жена, майка на 14-годишен син, гасне ден след ден, а причината е неизвестна. След две години ходене от лекар на лекар, Дани все още няма диагноза, а състоянието й се влошава, научи СайтЪТ.

Тя се нуждае спешно от нашата помощ, сподели нейна позната от Девня, която е убедена, че с нашата подкрепа може да се случи чудо. Ето какво споделят близки в страницата “Живот за Даниела

“Здравейте, приятели! Пишем тези редове за Дани, прекрасен човек и безценен приятел!

Даниела е на легло и вече е трудно подвижна. Тя прекарва тежка коронавирусна инфекция, която месеци по-късно повтаря отново.

Впоследствие състоянието ѝ рязко се влошава. Необяснимо за всички специалисти започват пароксизмални пристъпи и непоносими болки, неповлияващи се от никаква терапия. Два месеца след това Даниела получава мускулна атрофия и е на легло близо година. Минава през всевъзможни медикаментозни лечения без резултати.

Дани е майка на 14 годишен син. Заради борбения си дух и скромността е изгубила много, в опитите си да се справи сама. До нея в този период е само 70 годишната ѝ майка.

Даниела е в търсене на решение от близо 2 години.

В постоянен престой по болници, 10 непотвърдени диагнози и безкрайни изтощителни изследвания, към момента тя е без действаща и реална диагноза: Ецефаломиелит, Диенцефален синдром, Двигателни и Екстрапирамидни нарушения, Окципитална невралгия, Вертебробазиларна недостатъчност, Васкулити и др.

Непосилните разходи (около 23 хиляди лева от началото на заболяването, заради които с майка ѝ теглят заем и взимат пари от приятели и роднини), както и отчаянието, че не знаеш срещу какво се бориш, водят все повече до задънена улица.

Към момента състоянието се влошава и протрахира, а Дани е изгубила всякаква надежда!

Денонощните пристъпи, болката, дихателните сривове, и все по-малката възможност за движение я обезверяват и отчайват все повече. Отчайва и безсилието от това, че няма решение. Че все повече отива в това, да не може да бъде пълноценен човек, да работи, да изпълнява майчинските си задължения… да живее!

В момента Даниела отново е в болница. Имаме оферта от израелска болница “Асута” за спешна диагностика в размер на 13 690 долара (прилагаме офертата). Водят се преговори с още две болници в Турция за по-достъпна цена.

Молим от сърце за Вашата помощ!

Нека да помогнем на една майка да има шанса да оживее и да отгледа детето си!

Знаете, че тя няма да Ви забрави!

Титуляр: Даниела Любомирова Каменова

Daniela Lyubomirova Kamenova

Дарителска сметка:

IBAN: BG61BPBI79424024502701

BIC: BPBIBGSF

PayPall: dani.k.euro@gmail.com

Благодарим Ви! “

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

13°C Усеща се 13°C
1005hPa 94% 75% 2m/s 30deg

11°C Усещане 10°C
1005hPa 62% 27% 4m/s 270deg

12°C Усещане 12°C
1004hPa 94% 58% 3m/s 260deg