Млади учени представят уникални цветя в епруветка на фестивала Флора Варна 2024

Уникални цветя в епруветка ще бъдат представени на фестивала Флора Варна 2024 на 24 и 26 май, съобщиха за СайтЪТ от “Сръчко”, организатори на цветното изложение.

Всеки посетител ще може да се запознае с изключителната технолофия за изработването на цветята от самите създатели.

Младите учени ще присъстват благотворително на изложението, като това ще спомогне за набирането им на средства, за да могат да вземат участие във важни за тях събития. Всяко дарение, колкото и скромно да е, ще бъде от огромна полза за тях. Средствата, от които се нуждаят, са за разходите за пътуване и присъствие на изложения зад граница, където да представят иновативното си изобретение. Необходимите средства са около 6000 лв. , а до момента са събрани 1010 лв.

Създателите искат да представят техния иновативен и уникален продукт извън границите на България, като така биха искали да представят и страната ни в позитивна светлина.

Цвете в епруветка си завоюваха участия в 2 престижни изложения за иновации в чужбина през юни: Копенхаген, Дания | 1-4 юни | Creative Business Cup Global Finals и Болоня, Италия | 12-16 юни | We Make Future.

На тези изложения ще представят тяхната иновативна продукция на посетители от цял свят, както и ще проведат редица срещи с потенциални инвеститори, с които целят да намерят финансиране в размер на 250 000 евро, за да осъществят мечтата си за собствена лаборатория за Растителни биотехнологии. Целта им е да разширят производството и да предлагат на клиентите от цяла Европа техните уникални цветя, които да внесат усмивки и любов в техния ден.

Освен това, с мисията си за намаляване на площите за рязан цвят и използването на огромни количества вода за поливане, искат да направят света по-чисто и по-екологично място.

Кои са предимствата на Цвете в епруветка ?

Живее минимум 2 месеца без грижи, включително поливане.

Цъфти, прецъфтява и пак цъфти в епруветката.

Малки размери и не цапа с цветен прашец.

Може да се наблюдава развитието на растенията.

Когато му свърши хранителната среда, може да се пресади в саксия.

Подходящ за хора с респираторни алергии и за лечебни заведения.

Био и екосъобразен продукт с мисъл за природата.

Всеки, който желае да подкрепи младите учени, може да го направи и чрез дарение по банков път:

Получател: ТЮБ ПЛАНТ ООД

Банка: Обединена българска банка

IBAN: BG80UBBS80021025148750

BIC: UBBSBGSF

Основание: Цвете в епруветка

Revolut: https://revolut.me/neftelimov , 0883508601

Paysera: 0883508601

PayPal: https://paypal.me/neftelimov

Може да си поръчате от техните продукти на https://cvetevepruvetka.store/kupi/ , като използвате промокод ,,abroad”, за да знаят, че е за тази кампания и че няма проблем да получите цвете в епруветка с пъпка, която ще цъфне при вас.

Ще радваме също да споделите публикацията, за да достигнат до максимално повече хора. Могат също да направят сертификат за дарение. При желание пишете на info@cvetevepruvetka.store

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

No Content Available

Времето

20°C Усеща се 20°C
1018hPa 83% 20% 0m/s 0deg

19°C Усещане 19°C
1020hPa 77% 0% 2m/s 140deg

22°C Усещане 22°C
1019hPa 68% 0% 1m/s 0deg