Мото клуб Wild Crows във Варна получи сертификат “Добрите примери” за благотворителната си дейност

Мото клуб Wild Crows във Варна получи сертификат "Добрите примери" за благотворителната си дейност

Мото клуб Wild Crows във Варна получи сертификат “Добрите примери” за благотворителната си дейност, която години наред извършва в помощ на хора в нужда и в неравностойно положение. Това съобщи Теодор Ставров – създател на платформата ДОБРИТЕ ПРИМЕРИ , чиято основна цел е да популяризира доброто в хората и да насърчава обществото да бъде позитивно и да върши повече добрини, предаде СайтЪТ.

Теодор Ставров посочи, че членовете на Wild Crows са поредното доказателство, че мото клубовете се основават от съвестни, добри и активни хора в полза на обществото.

Мото клуб Wild Crows Варна е създаден през 2011 година и зад тях стоят много благотворителни инициативи.

“Една от инициативите, за която ни разказа техен последовател е в помощ на възрастна жена в почти безпомощна ситуация, с влошено здраве и минимална пенсия. Мъжете и жените от клуба буквално са я приели за част от тяхното семейство и и помагат безвъзмездно.

Отделно клуба продава благотворително тениски, чаши, канчета и бири в подкрепа на малкия Ангел, който се бори с тежко заболяване. Всеки желаещ да помогне на детето, може да се запознае с каузата на семейството в страницата Ангелите на Ангел“, сподели още Теодор.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

21°C Усеща се 21°C
1014hPa 79% 21% 2m/s 15deg

18°C Усещане 18°C
1015hPa 91% 98% 0m/s 340deg

21°C Усещане 20°C
1015hPa 53% 70% 1m/s 166deg