НПО “Прегръдка” организира благотворителен базар в помощ на 4 деца, чийто баща скочи от Аспарухов мост

НПО “Прегръдка” организира благотворителен базар пред Община Варна от 3 до 14 април, като събраните средства ще бъдат дарени за различни каузи, съобщи за СайтЪТ председателят на организацията Димитричка Мирчева.

Част от събраните средства ще бъдат в помощ на 4 деца, останали сираци, след като баща им се хвърли от Аспарухов мост. Семейството е от варненското село Гроздьово и хората с големи сърца от “Прегръдка” не веднъж са събирали дрехи и хранителни продукти, за да им помогнат. Събрали пари, платили сметките за ток на семейството, за да не мизерства на тъмно и студено. Успели да платят и кабелната телевизия, за да могат малките да гледат детски предавания. Събрали детски дрешки и хранителни продукти за семейството.

“Семейството живее на квартира и 6 месеца беше без ток. Успяхме да погасим дълговете, да набавим най-необходимото, но има още нужди, с които да се справим. Искаме да помогнем също и на други хора, които са в затруднено положение, като сред тях има и болни деца, които се нуждаят от спешно лечение в Турция”, допълни Димитричка Мирчева, която инициира редица благотворителни кампании.

Последното дарение на организацията беше от книги за библиотеката в с. Юнак, за което медията ни съобщи.

С много празнични емоции отбелязаха Деня на самодееца и Баба Марта във варненското село Юнак

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

No Content Available

Времето

14°C Усеща се 14°C
1016hPa 82% 44% 2m/s 270deg

15°C Усещане 14°C
1021hPa 60% 4% 3m/s 160deg

15°C Усещане 14°C
1018hPa 67% 75% 4m/s 140deg