Остават 10 дни за участие в Националния конкурс “Фермерството и младите хора”

В навечерието на втората годишнина от създаването си, Български фермерски съюз организира Националния конкурс „Фермерството и младите хора“. Тази година той е насочен към ученици в гимназиален етап на обучение и студенти от цялата страна. Предвидени са парични и предметни награди. Всички участници ще получат сертификати за участие.

В конкурса могат да участват ученици в гимназиален етап на обучение (VIII – XII клас) и студенти от цялата страна, независимо от университета, в който се обучават (бакалавърски, магистърски и докторски програми). Конкурсните творби и произведения трябва да са изцяло авторски на тема по избор, свързана с профила на Български фермерски съюз (вж. мисията по-долу). Те са разделени в следните направления:

Индивидуално участие: проза (разказ или есе) на тема „Фермерството и младите хора“ в обем от 3 до 5 страници;

Индивидуално или групово участие (от 3 до 5 души): късометражен филм на тема „Фермерството и младите хора“ с продължителност до 10 минути;

Индивидуално или групово участие (от 3 до 5 души): изготвяне на визуална идентичност за рекламни кампании на Български фермерски съюз;

Участниците изпращат до 11 февруари 2024 г. (включително) конкурсните творби и произведения на e-mail: press@farmunion.bg, като в темата на писмото задължително отбелязват, че са за участие в Националния конкурс „Фермерството и младите хора“. Компетентно жури ще оцени и отличи най-добрите творби.

Победителите ще бъдат наградени на 16 февруари 2024 година, по време на годишното събитие на Български фермерски съюз в София.

Мисията на Български фермерски съюз е устойчиво земеделие посредством обединяване на целия аграрен сектор в Република България чрез медиация, ежедневен диалог и формиране на политики. Съюзът изпълнява своята мисия посредством провеждане на ежедневен диалог и осъществяване на съвместна дейност от една страна с представители на всички оператори в сектора, а от друга с българските, европейските и международни институции и организации в областта на земеделието. Целта е гарантиране на прозрачност, предвидимост, ефективност, координация, устойчивост и просперитет на целия земеделски сектор в бързо променящата вътрешна и международна среда.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

21°C Усеща се 21°C
1014hPa 79% 21% 2m/s 15deg

18°C Усещане 18°C
1015hPa 91% 98% 0m/s 340deg

21°C Усещане 20°C
1015hPa 53% 70% 1m/s 166deg