Партенка прати журналисти да чакат Черепа на границата

Партенка прати журналисти да чакат Черепа на границата

Поредна партенка, че Васил Божков Черепа се прибира в България стана причина журналисти да прекарат часове наред на границата с Гърция. Снабдени със столчета и разпънали камери, репортери трепетно чакаха забегналия в Дубай хазартен бос с 19 обвинения, предаде Tribune.bg

Журналистът Стефан Ташев публикува и снимка на медийната делегация, като коментира, че репортерите напразно се тормозят и да прочетат закона. 

„Вместо в петък вечер репортерите да ходят по купони, ще мръзнат на КПП-то в очакване на Бат Васко. Първо “Съдебна охрана” не може да задържа никой, защото няма такива правомощия. МВР задържа. Второ службата е подчинена на Министерство на правосъдието, не на Гешев. И трето Божков няма как да влезе в Гърция, за да дойде в България, защото ще го арестуват веднага като издирван. Ама иначе няма лошо да изкарат една нощ там. Не виждам Барека, Сашо Диков и клоаката на клоаките от Варна да посрещат Васко да Гама от Дубай“, коментира Ташев.

По-рано той изрази съжаление, че няма награда „Златна малинка“ в родната журналистика.  

Веселина Томова коментира в социалната мрежа, че Черепа не се прибирал и това е поредната партенка.

Припопняме, че вчера в някои агенции се появи „новината“, че Черепа се прибира в България като защитен свидетел. Той щял да влезе у нас през Гърция с кола, а на границата го очаквали служители на съдебна охрана, че дори била издадена заповед за неговото задържане. Черепа с 19 обвинения пък щял да стане защитен свидетел, което още преди седмици при поредната подобна фалшива новина беше опровергано от юристи и магистрати като абсолютно невъзможно.

„Бай Череп идел да са бий с Бойко. Познайте от три пъти кой му се е обадил да го вика на помощ … Да, същият циркаджия, дето обясняваше какво ли не … И той се казва … и неговото име е … Господин, мъж, българин и патриот, фамозният, неповторимият атентатооцеляващ мъдростицитатор Ивааааааан Гешееееевввв. Са остава и Цецо Василев да си го прибереме у дома и ще сме превъртяли играта“, коментира по темата Николай Христов.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

21°C Усеща се 21°C
1015hPa 78% 1% 2m/s 12deg

19°C Усещане 19°C
1015hPa 92% 100% 1m/s 314deg

22°C Усещане 21°C
1014hPa 47% 73% 1m/s 133deg