Пътник отвори вратата на самолет по време на полет (ВИДЕО)

Пътник отвори вратата на самолет по време на полет (ВИДЕО)

Пътник отворил по време на полет вратата на самолет на “Асиана еърлайнс”(Asiana Airlines), който по-късно се приземил благополучно на южнокорейско летище, съобщиха представители на авиокомпанията и правителството в Сеул.

Пасажери се опитали да попречат на нарушителя, но в крайна сметка той успял частично да отвори вратата, съобщиха от Министерството на транспорта. Това се случило, когато машината била на височина около 250 м и правела подход за приземяване. Полицията съобщи, че задържаният 33-годишен мъж не е бил пиян, но какви са били мотивите за постъпката му остава неясно.

“Трудно е да се проведе нормален разговор с него. Ще разследваме мотива за престъплението и ще го накажем”, заяви служител на редa.

Самолетът със 194 души на борда извършвал едночасов полет от южния остров Чеджу в Корейския проток към южнокорейския град Тегу. Сред пътниците имало тийнейджъри спортисти, които пътували за участие в състезание по лека атлетика в Улсан.

Инцидентът ужасил някои пътници, но пострадали няма. 12 от паникьосалите се получили дихателни проблеми и били прегледани в болница след приземяването на самолета.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

21°C Усеща се 21°C
1014hPa 60% 100% 3m/s 100deg
18°C Усещане 18°C
1019hPa 79% 75% 4m/s 280deg
23°C Усещане 23°C
1014hPa 60% 75% 3m/s 310deg