Пазете домашните си любимци! Лоши хора трупат пачки от любовта ви!

Загубата на домашен любимец е драматично събитие за всеки стопанин. Четириногият член на семейството дели любовта с тази към децата и грижите за него трябва да са адекватни на тази любов.

Има хора, които препечелват добре, възползвайки се от вашата безрезервна привързаност към домашния ви любимец, който не можете просто да замените като откраднат телефон или автомобил. Защото любовта към него е незаменима.

Именно от това се възползват хора, които зорко бдят за скъпи кученца, предимно от малки породи, оставени дори за минути без надзор.

За такъв случай научи СайтЪТ. Драмата се разиграва преди около десетина дни в столично заведение, където щастлива рожденичка празнува с голяма компания приятели, детенце и трите си кученца, порода померан.

След полунощ, когато купонът е във вихъра си, а клиентите на заведението вече са оредели, пухкавите топки са пуснати да се разхождат без надзор сред гостите на партито. Около три сутринта, едно от кученцата, свикнали да пишкат навън, излиза пред входа на заведението, за да облекчи нуждите си. В този момент персоналът все още е активно ангажиран с гостите, които са порядъчно развеселени, докато рожденичката не забелязва, че едно от померанчетата липсва.

Настъпва паника и всички започват да търсят липсващият домашен любимец. Без никой да забележи, детето на стопанката, което е малко, хуква посред нощ около НДК да вика по име кученцето, а сервитьорка от заведението тича след него, за да го прибере и пази.

От животинчето, което познава добре района и заведението, няма и следа. Търсенето, в което се включват гости и персонал, продължава до пет сутринта.

Отчаяните стопани вземат бързо решение и обявяват по всички възможни групи за изчезнали животни награда от 2000 лв. за померанчето.

Рожденичката е отчаяна, плаче и не иска да си тръгне от заведението, където остава до следобеда на следващия ден в очакване някой да се обади с добра новина. И тя не закъснява. Телефонът звъни и отсреща жена заявява, че кученцето е намерено в Перник в три посред нощ от детето й.

Никой не се замисля как малкият померан е излязъл в три от заведението и в същото време тутакси се е озовал по същото време на 35 километра. Как животинчето е извървяло разстоянието, което с автомобил отнема над половин час? Какво прави детето, намерило кученцето, в три посред нощ на улицата в Перник? Всичко “крещи” за организирано отвличане и възползване от любовта на стопаните, които в този момент не се интересуват от нищо друго, освен от това да си върнат домашния любимец. Така жената пристига с кученцето на ръце, получава “наградата” от 2000 лв. и си тръгва без никой да й зададе логични въпроси.

Време е, както насилието над жевотни, така и отвличането на животни, да бъде третирано от закона като криминално престъпление, за което да се търси наказателна отговорност! До тогава – бъдете нащрек! За да избегнете излишни разходи и инфарктни ситуации!

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

27°C Усеща се 29°C
1008hPa 68% 34% 3m/s 130deg

24°C Усещане 24°C
1008hPa 62% 100% 2m/s 50deg

30°C Усещане 30°C
1007hPa 39% 75% 4m/s 360deg