Петър Москов, КОД: Червените олигарси станаха “Зелени” (ВИДЕО)

Петър Москов: КОД на власт означава повече свобода за производители и предприемачи и повече пари и просперитет за всички граждани

Политиката е начина животът ни да изглежда различно, за добро или зло, тя е единственият механизъм за промяна на настоящето ни. Това заяви лидерът на ПП “Консервативно обединение на десницата” и водач на листата във Варна, предаде репортер на СайтЪТ. Д-р Москов посочи, че на тези избори КОД отива с позитивна нагласа и с вяра в бъдещто, защото започва да се случва, това заради което “Консервативното обединение на десницата” е създаден – обединение на десните хора.

“КОД не е създаден като самоцел, като единственото или това, което трябва да замества всичко останоло. КОД е създаден с цел да бъде платформа на дясното и на смисленото. Защото в посткомунистическа България – дясното не се състоя, то се изигра, беше подменено и заместено! Реалността ясно показва, че амбицията, с която тръгна българската десница през 90-те години, не беше изпълнена. Защото нито имаме свободна пазарна икономика, нито имаме скъсване със зависимостите, било то външни или вътрешни, посткомунистическа, нито пък имаме смислена дясна, консервативна промяна на ценностите, в които възпитаваме децата си.

Това бяха целите на десницата през 90-те, това са целите на десницата и през 2023 г. Може да е тъжно, но е добро начало за равносметката на всички нас!

На тези избори КОД е тази платформа за хората, които приемат тази оценка за несъстоялото се дясно. На много места в страната, много хора приеха апела за съюз за свободните хора, защото свободния човек не е собственост на партията”, категоричен бе Москов. Той посочи, че хора, които са напуснали СДС, ДСБ, ГЕРБ и въобще партии, които трябваше да са контрапункт на лявата утопия, сега се обединяват около плана наречен КОД, който има цел да създаде истински план за обединение на десницата. Д-р Петър Москов коментира и високите цени и инфлацията в страната.

“За КОД решениете е ясно. Този пагубен за България модел може да бъде изкоренен само с пълна политическа и икономическа лустрация.  Русия държи България през мрежа от корумпирани политици и високоплатени чиновници – наследници на червената върхушка и бившата Държавна сигурност. Тази мрежа задушава цялата ни икономика с корупция и криминални практики и е пряката причина за обеднаването на българите.  

Тези хора преднамерено компрометират демокрацията, унищажават  свободния пазар и безнаказано ограбват държавата и данъците ни. През последната година видяхме как уж под благовидната форма за помощи за все по-обедняващите българи, всъщност данъците ни бяха раздадени на големи фирми, приближени до Кремъл и бившите комунисти в България. За бедните и за пенсионерите отидоха левчета, а червените фирми, като Лукойл, прибраха милиони от собствените ни данъци. И сега червените олигарси станаха – зелени”.

Този проблем може да бъде решен с промяна в Конституцията, която да позволи  със закон да могат да се налагат ограничения за участие в обществения и стопанския живот в страната на лица, ръководили, участвали и подпомагали дейността на режим, който е признат за тоталитарен, престъпен или човеконенавистен, както и за свързани с тях лица. КОД вече внесе такъв законопроект в НС и ще продължи да го внася във всеки следващ парламент, докато не бъде приет.

Видео СайтЪТ

За да успеем е нужен силен десен съюз, който да направи възможно истинско дясно управление. Съюз който да гарантира постигане на дясно мнозинство, готово да изкорени до дъно всички причини за постоянното възпроизвоство на моделите за кражби във всяко следващо управление. Само такъв силен десен съюз може да постигне бързорастяща икономика, свободен пазар и просрериращи и сигурни граждани. Всички промени и закони, които до момента се предлагани и приемани от на практика левите мнозинства в множеството издания на НС, са само имитация на политическа воля и неработещи решения, чиято единствена цел е заблуда на обществото, а истинският резултат е стабилизиране на престъпното статукво”, коментира още Москов.

Д-р Петър Москов каза още, че е нужна лустрация, която да освободи България от тази престъпна мрежа. КОД е единствената партия, която неотменно и последователно се бори за пълна икономическа и политическа лустрация. 

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

5°C Усеща се 2°C
1019hPa 56% 40% 4m/s 280deg
3°C Усещане -4°C
1022hPa 41% 20% 11m/s 280deg
7°C Усещане 2°C
1022hPa 29% 40% 13m/s 280deg