Ползваме електронните услуги на НАП от безплатна Wi-Fi зона в офисите на приходната агенция

НАП поставя под постоянен мониторинг некоректни собственици на заведения с дългове към фиска

Служители в салоните за обслужване оказват съдействие при работа с e-Портала на НАП

В разгара на Данъчната кампания 2024 г. гражданите могат да се възползват от електронните услуги на НАП и в специално обособени за това зони с безжична интернет връзка във всеки офис на приходната агенция. В тях са разположени компютри, свързани с безплатен Wi-Fi. В черноморския офис на администрацията, на разположение на данъкоплатците е специално пригоден за целта компютър в стая № 112. Потребителите могат да използват и собствени устройства, които да свържат с безжичния интернет, за да влязат в сайта на НАП, Портала за електронни услуги на приходната агенция или в сайтовете на други институции и общини.  

Служители в офисите на НАП са на разположение да съдействат на всеки клиент, ако среща затруднение при работата си с Портала за е-услуги или има въпроси, свързани с деклариране и плащане на задължения, извършване на справки, проверка на здравноосигурителен статус и други. 

 Клиентите, които все още не са заявили и получили ПИК от НАП, ще могат да го направят на място в офиса, след което служител ще демонстрира възможностите, които персоналният код дава. 

„Обособените Wi-Fi зони са част от нашите усилия да направим декларирането и плащането на данъци и осигурителни вноски все по-лесно и бързо“, каза Милена Кръстанова, заместник изпълнителен директор на НАП. 

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

12°C Усеща се 11°C
1014hPa 71% 0% 1m/s 0deg

10°C Усещане 8°C
1014hPa 57% 0% 3m/s 40deg

9°C Усещане 9°C
1016hPa 71% 20% 1m/s 0deg