При голям интерес премина първата приемна, която народният представител от партия „Възраждане“ инж. Коста Стоянов проведе във Варна

При голям интерес премина първата приемна, която народният представител от партия „Възраждане“ инж. Коста Стоянов проведе във Варна.

При голям интерес премина първата приемна, която народният представител от партия „Възраждане“ инж. Коста Стоянов проведе във Варна, съобщиха от партията. Жителите на морската столица поставиха пред депутата въпроси касаещи общоградски проблеми.

Най-много бяха въпросите касаещи лошото състояние на инфраструктурата и улиците в града.

„Варненци с право недоволстват от състоянието на уличната мрежа. Множество от хората коментираха, че в момента Варна изглежда безобразно заради разкопаните улици. Споделиха, че трафикът е много натоварен, а цялостната визия на града е кошмарна, което е недопустимо, особено през летния туристически сезон. От „Възраждане“ за пореден път ще поставим този проблем пред Общинския съвет във Варна и няма да се откажем, докато не видим подобряване на инфраструктурата в града“, категоричен бе инж. Стоянов.

Приемната са посетили и няколко колоездачи, които са споделили пред народния представител от “Възраждане” възмущението си относно състоянието на велоалеите във Варна. 

Те са обяснили, че велоалетите не отговарят на нуждите на варненци, защото на много места са недовършени и са във видимо лошо състояние.

„От „Възраждане“ имаме идея за цялостна концепция, която да предаде нов облик на велоалеите в града. Тази тема е от голяма важност за морската столица, защото с този натоварен трафик велосипедите се явяват една добра алтернатива. Това обаче може да се случи само, ако на варненци бъдат създадени добри условия за колоездене, каквито в момента видимо липсва“, категоричен бе инж. Коста Стоянов.

В рамките на приемната са били поставени въпроси и относно сметоизвозването.

„Жителите на Варна са възмутени от мръсотията, в която ежедневно трябва да гледат и подминават. Недоволството им е свързано с работата на сметопочистващата фирма и поради факта, че много хора, които хвърлят боклуците си безразборно и където си поискат. Смятаме да проведем разговор с представителите на сметопочистването във Варна, за да бъдат предприети мерки и градът да не бъде затрупан с боклуци“, заяви народният представител от „Възраждане“.

Успоредно с това по време на срещата си с варненци пред инж. Коста Стоянов са били поставени въпроси от национално значение, които той ще проучи и постави пред министрите.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

24°C Усеща се 24°C
1009hPa 70% 0% 3m/s 260deg

20°C Усещане 20°C
1011hPa 88% 0% 1m/s 0deg

24°C Усещане 24°C
1010hPa 73% 75% 1m/s 0deg